Angol különvonatok a BI-KA Tószegi úti telephelyén

Date:03 júl, 2015

Angol különvonatok a BI-KA Tószegi úti telephelyén

Július első hétvégéjén került megrendezésre egy külföldi utazási iroda által az a három napos esemény, mely során vasárnap Szolnokon vállalatunknál, a BI-KA Logisztika Kft. tószegi úti telephelyénél található iparvágányon köszönthettük az angol különvonatokat.

Nem először keresik fel lelkes angol vasútbarátok Magyarországot csak azért, hogy hazánkban vonatozzanak. A körúton résztvevő személykocsikat a MÁV Nosztalgia Kft. adta, szombaton az 1-es Nohab vitte a három vagont országszerte, vasárnap pedig a Floyd 609 003-as Sulzere szállította a kirándulókat.

A vonatozás három napon át tartott. A járatok minden reggel a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkból indultak. Az első két nap során Miskolc és Kassa vágányait járták körbe, a harmadik napon pedig a szolnoki síneket vették célba.

A vonatok jártak a megyeszékhely szinte összes iparvágányán: a papírgyári-, az Alcufer és a H-Beton sínpárjain, a déli ipartelepi rendezőn, az úgynevezett finomrendezőn (gyorsteher-fogadón), valamint vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. tószegi úti telepén is, ahol az érdeklődőket Gál István, projektmenedzserünk fogadta.

A rendezvény célja szerint a vonatok feladata az volt, hogy lehetőleg minél több iparvágányt járjanak be minél több mozdony által húzva.

vasúti különvonat

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!