Kiállítóként vett részt vállalatunk a 25. MLBKT Kongresszuson

Date:30 nov, 2017

Kiállítóként vett részt vállalatunk a 25. MLBKT Kongresszuson

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idén 2017. november 15.-17. között rendezte meg a logisztikai és beszerzési szakma csúcstalálkozóját. A 25. MLBKT Kongresszus három napon át várta a szakembereket, hallgatókat, érdeklődőket ágazatunk legaktuálisabb témáival.

A jubileumi kongresszus helyszíne idén is Siófok volt. Az év szakmai eseményén idén a digitalizáció és a technológiai innovációk nyújtotta lehetőségek és változások hatásai kerültek a fókuszba. Érdekes előadások, esettanulmányok és interaktív játékok színesítették a programot.

Projekt menedzser kollégánk, az MLBKT elnökségének tagja, Gál István a hallgatói konferencián témavezetőként, a szerda délutáni Szabályozási kérdések és logisztikai fejlesztések c. előadáson pedig szekcióvezetőként vett részt a rendezvényen.

A networkingek remek lehetőséget biztosítottak, hogy vállalatunk képviseletében tulajdonosunk, ügyvezetőnk és a budapesti irodánk munkatársai, a BI-KA Logisztika Kft. 2017. évi fejlesztéseiről és a 2018-as esztendő meghatározó irányairól kötetlenül beszélgethessenek a látogatókkal. Nagy érdeklődés övezte szervezetünk idei beruházásait, fejlesztéseit, különösképpen a közelmúltban munkába állt új félpótkocsikat és tandem szerelvényeket.

Vállalatunk idén is kiállítóként vett részt az eseményen, finom kávénk mellett azonban más különlegességgel is készültünk a hozzánk látogatóknak: az EPAL-lal közösen egy mini installációt készítettünk, amiben az érdeklődők kipróbálhatták milyen egy nyerges szerelvényt megrakodni és azzal akadályok között manőverezni. A játék nagy sikert aratott, rengetegen próbálták ki legkisebb félpótos eszközünket.

A kongresszust idén a Zacher Gábor osztályvezető főorvos, c. egyetemi docens előadása és a munka jövőjét előtérbe helyező kerekasztal-beszélgetés zárta. Köszönjük a szervezőknek munkájukat, amely gyümölcse egy érdekfeszítő témákat, jövőbe mutató trendeket és kérdéseket tárgyaló, igazi szakmai találkozó lett. Jövőre újra találkozunk!

 

 

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!