A BI-KA Logisztika Kft. a Kongresszus Hivatalos Szállítója

Date:10 nov, 2015

A BI-KA Logisztika Kft. a Kongresszus Hivatalos Szállítója

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2015. november 11-13. között immáron 23. alkalommal rendezte meg az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó vállalati szakemberek, logisztikai, beszerzési, termelési vezetők legnagyobb hazai találkozóját. A Tour de Logisztika: A beszerzéstől a fogyasztóig című kongresszuson a korábbi évekhez hasonlóan ismét megjelent a BI-KA Logisztika Kft. és Hivatalos Szállítóként segítette a rendezvény sikeres lebonyolítását. A három napos eseménynek ezúttal egy új helyszín, a balatonalmádi Ramada Hotel adott otthont, ahol számos előadás, workshop, társasági esemény várta az érdeklődőket.

A Kongresszus Hivatalos Szállítójaként a BI-KA Logisztika Kft. vállalta, hogy a rendezvény résztvevőinek adott konferenciacsomag tartalmát (szaklapokat, vállalati ismertető kiadványokat, ajándéktárgyakat), valamint egyéb technikai eszközöket összegyűjti és leszállítja a kongresszus helyszínére, illetve a konferenciacsomagokat összeállítja és táskákba helyezi. A Hivatalos Szállító feladata továbbá a kongresszus zárásakor a technikai eszközök visszaszállítása Budapestre, az MLBKT titkárságára.

Az esemény során nem csak szponzorként, hanem a szakmai programban is aktív szerepet vállalt a BI-KA Logisztika Kft.: Dr. Karmazin György alapító-tulajdonos a rendezvény második napján, november 12-én a Logisztikai szolgáltatások kerekasztalban fejtette ki többek között napjaink logisztikai kihívásaival, a gépjárművezető-képzéssel és a logisztikai outsource-insource trendekkel kapcsolatos véleményét.

Gál István projektmenedzser pedig kiemelt partnerünk, a Claas Hungária Kft. logisztikai vezetőjével, Urbán Attilával tartott közös előadást szintén november 12-én, ahol a logisztikai szolgáltatások beszerzését mutatták be gyakorlati példákon keresztül.

Bízunk benne, hogy a Kongresszus résztvevői idén is hasznos új információkkal és értékes üzleti kapcsolatokkal térhettek haza a rendezvényről.

kerekasztal mlbkt mlbkt2 vip mlbkt3 vip2

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!