Állásajánlataink

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK

 


Az alábbi pozíciókba keresünk új munkatársakat:

(kattintson a részletekért)

Nemzetközi gépjárművezető pozíció

Belföldi hetelős gépjárművezető pozíció

 

 

Adatbázisba történő feliratkozás

A lenti elérhetőségek megadásával kérelmezheti, hogy adatait és szakmai önéletrajzát vállalatunk megőrizze egy későbbi álláslehetőség reményében.   


  Tisztelt Pályázó!

  Köszönjük, hogy megtisztel bennünket jelentkezésével!

  Célunk, hogy olyan elhivatott, logisztika iránt érdeklődő munkatársakat találjunk, akikkel hosszú távon együttműködve, kölcsönösen valósíthatjuk meg terveinket.

  A kiválasztás menete:

  1. Előszűrés. A személyzeti területen dolgozó munkatársunk munkakörönként meghatározott felvételi kritériumok alapján szűri meg a beérkezett önéletrajzokat, és eljuttatja a megpályázott munkakör szakmai vezetőjéhez, majd felveszi a kapcsolatot a kiválasztott pályázókkal.

  2. Személyes találkozó. Az önéletrajzok alapján megfelelő pályázók több fordulós interjún vesznek részt, melynek keretén belül próbanapra is behívhatjuk őket.

  A folyamat időigényes, több hétig is eltarthat, ezért a jelentkezőknek szíves türelmét kérjük! Minden esetben visszajelzünk e-mail-ben vagy telefonon.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy személyes adatainak kezelésére vonatkozó Adatvédelmi tájékoztatónkat az Adatvédelem menüpont alatt találhatja.

   

  Sok sikert kívánunk az álláskereséshez! 


  Leave a Reply

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!