Állás ajánlataink

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK

 


Az alábbi pozíciókba keresünk új munkatársakat:

(kattintson a részletekért)

Adatbázisba történő feliratkozás

A lenti elérhetőségek megadásával kérelmezheti, hogy adatait és szakmai önéletrajzát vállalatunk megőrizze egy későbbi álláslehetőség reményében.

  Önéletrajz feltöltése (kötelező):


   


  Tisztelt Pályázó!

  Köszönjük, hogy megtisztel bennünket jelentkezésével!

  Célunk, hogy olyan elhivatott, logisztika iránt érdeklődő munkatársakat találjunk, akikkel hosszú távon együttműködve, kölcsönösen valósíthatjuk meg terveinket.

  A kiválasztás menete:

  1. Előszűrés. A személyzeti területen dolgozó munkatársunk munkakörönként meghatározott felvételi kritériumok alapján szűri meg a beérkezett önéletrajzokat, és eljuttatja a megpályázott munkakör szakmai vezetőjéhez, majd felveszi a kapcsolatot a kiválasztott pályázókkal.

  2. Személyes találkozó. Az önéletrajzok alapján megfelelő pályázók több fordulós interjún vesznek részt, melynek keretén belül próbanapra is behívhatjuk őket.

  A folyamat időigényes, több hétig is eltarthat, ezért a jelentkezőknek szíves türelmét kérjük! Minden esetben visszajelzünk e-mail-ben vagy telefonon.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy személyes adatainak kezelésére vonatkozó Adatvédelmi tájékoztatónkat az Adatvédelem menüpont alatt találhatja.

   

  Sok sikert kívánunk az álláskereséshez! 


  Leave a Reply

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!