V. Közlekedik a család vetélkedő a BI-KA-val

Date:11 jún, 2018

V. Közlekedik a család vetélkedő a BI-KA-val

Június 2-án a Jászberényi Állat- és Növénykertben a megyei Rendőr-főkapitányság rendezésében került sor az ORFK-OBB által meghirdetett „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei elődöntőjére. A rendezvény célja volt, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos és balesetmentes közlekedés fontosságára.

A rendezvény végén valamennyi résztvevő család ajándékot vehetett át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságától, illetve a megyei vetélkedők nyertesei részt vehetnek az országos döntőn is, ahol egy autó a fődíj.

Vállalatunk idei társadalmi felelősségvállalása fókuszában a biztonságos közlekedést állította, így örömmel csatlakoztunk a rendezvénysorozat jászberényi állomásához. A vetélkedőn a BI-KA saját ügyességi állomással várta a résztvevőket, amelyen a helyenként esős időjárás ellenére rekord számú versenyző fordult meg. Folytatva korábbi kezdeményezésünket, miszerint az ORFK-OBB ‘Adj utat a segítségnek’ kampányához csatlakozva vállaltuk, hogy fuvareszközeinken is megjelenítjük az autópályákról már jól ismert grafikát, minden résztvevőnek adtuk egy matricát, amelyeket felragasztva bármilyen járművön hirdethetik a kampány üzenetét!

A eseményről további galériát találnak a rendőrség honlapján.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!