A jövő nagyjai között a BI-KA Logisztika

Date:02 nov, 2017

A jövő nagyjai között a BI-KA Logisztika

A Figyelő üzleti magazin immáron huszadik éve rendezi meg a TOP200 üzleti konferenciát, valamint a hozzá kapcsolódó Gálaestet, amelyen az adott szempontok alapján a Magyarország 200 legmeghatározóbb gazdasági növekedést mutató vállalata jelenik meg. A BI-KA Logisztika Kft. idén is képviseltette magát a TOP200 Gálán, amely a magyar üzleti élet exkluzív eseménye.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk a tavalyi évhez hasonlóan helyet kapott a Feltörekvők 200 toplistán. A Figyelő ötödik éve állítja össze azon középvállalatok listáját, a Bisnode és a NAV adatbázisaira támaszkova, amelyek kiemelkedő gazdasági eredményeket értek el az elmúlt évben. Szervezetünk 25 helyet javított tavalyi pozícióján a rangsorban, megerősítve helyét a Magyarország 200 legsikeresebb feltörekvő vállalata között 2016-ban.

A feltörekvők listáján mindössze 50 középvállalat számít családi vállalkozásnak, ezek közül is csak 20 szerepelt az egy évvel ezelőtti listán. Jellemzően ezek a társaságok átlagos árbevétel-növekedést és létszámnövekedést is mutattak. Szervezetünk sikeres családi vállalatként javította pozícióját, miközben a régió piacvezető pozíciójának további erősítésével, hatékony működéssel, jó szervezettséggel, valamint a minőség folyamatos növelésével kiváló szolgáltatást nyújt partnereinek.

A Figyelő legsikeresebb feltörekvő vállalatok listáján szereplésünk méltó lezárása a 2017-es esztendőnek, amelyben többek között szervezetünk több mint 25 évre visszanyúló sikertörténetét bemutató cikk jelent meg a Forbes üzleti magazinban is.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!