Adj utat a segítségnek!

Date:19 okt, 2017

Adj utat a segítségnek!

2016 nyarán az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. közös kampányt indított azért, hogy felhívja a közlekedők figyelmét a biztonsági folyosó biztosításának fontosságára. Az M1-es autópályán molinók emlékeztetnek: baj esetén adjunk utat a segítségnek, hiszen minden perc számíthat!

Különösen sok bírálat éri a kamionokat, teherszállító eszközöket miszerint a balesetek többségét a több tíz tonnát megmozgató járművek okozzák. Vállalatunk ezért rendhagyó módon az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal együttműködve elsőként és önként, saját járművein is elhelyezte a fent említett molinó alapján készült matricákat, ezzel új kampányt indítva annak érdekében, hogy minél több közlekedő figyelmét felhívhassuk az üzenet fontosságára. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy hozzájáruljunk egy biztonságosabb közlekedési kultúra kialakításához.

Dr. Karmazinné Bíró Anita, vállalatunk tulajdonosa, Szécsi Gabriella ügyvezető-igazgatónk valamint Katkics Attila Üzletfejlesztési osztályunk vezetője a mai napon találkozott Kiss Csaba rendőrségi főtanácsos, osztályvezető rendőr alezredessel, az ORFK-OBB főtitkárával, ahol a közös programról egyeztettek, valamint egy kézfogással jelképesen útjára indították a közös programot.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!