DAF+KRONE járműszerelvényt tesztelünk

Date:27 nov, 2018

DAF+KRONE járműszerelvényt tesztelünk

DAF+Krone járműszerelvényt tesztelünk
2018. november 26.

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex, minőségi szolgáltatás nyújtására, ezért nagy hangsúlyt fektetünk saját gépjárműparkunk folyamatos és fenntartható fejlesztésére. Örömmel adunk hírt flottánk új „vendégéről”, a DAF nyergesvontatóból és Krone félpótkocsiból álló járműszerelvényről, melyet megbízóink érdekében egy hónapon keresztül tesztelünk.

A teszt időszaka 2018. november 5-én kezdődött, és december 7-ig tart. Itt köszönjük meg a Hungarotruck Kft. és a Krone Magyarország Kft. közreműködését, hogy a fuvareszközt a tesztidőszakra díjmentesen rendelkezésünkre bocsátották.

Az új szerelvénnyel egyúttal leendő tehergépjármű-vezetőink érdeklődését is szeretnénk felvillanyozni, hiszen a jármű innovatív, valóban XXI. századi technológiát képvisel kiváló biztonsági, gazdaságossági és ergonómiai tulajdonságaival. A DAF nyergesvontatót a kamionvezető komfortját szolgáló „super space cab” nagyfülkével és állóklímával tervezték, erejét megbízható, amerikai Paccar motor szolgáltatja, új hajtáslánc és TraXon váltómű bonyolítja az erőátvitelt, melyeknek köszönhetően a gyártmány fogyasztása sokkal kedvezőbb az elődeihez képest.

A gépkocsivezető kényelmét és a közlekedésbiztonságot szolgálja a sávelhagyást jelző asszisztens, a ráfutásos baleseteket megelőző vészfék-asszisztens, a követési távolságot tartó adaptív tempomat, a domborzati viszonyokat követő prediktív tempomat, továbbá ECO roll-funkció (üres sebességfokozatban való gurulás ill. a motorfék üzemanyagtakarékos és környezetbarát összehangolása).

NÉHÁNY FŐBB MŰSZAKI ADAT:

DAF XF 480 SSC nyergesvontató:
teljesítmény: 480 LE
emissziós kategória: EURO-6
fogyasztás üres félpótkocsival: 23 liter/100 km
fogyasztás rakott félpótkocsival: 28 liter/100 km

KRONE Megaliner féplótkocsi:
öntömeg: 6.980 kg
hasznos tömeg: 24.500 kg (a vontató önsúlyának függvényében)
a raktér belmagassága: 3 m (mega)

Saját flottánk folyamatos, lépcsőzetes bővítése és fejlesztése mellett azon dolgozunk, hogy innovatív szolgáltatásokkal párosítva a piacon elérhető legjobb szolgáltatást kínáljuk meglévő és reménybéli partnereinknek. Ennek tanúbizonysága a 2017-es tandempótkocsi-beszerzésünk és a dupla rakszintes fuvareszközünk üzemeltetése. A piaci igényeknek megfelelően mindkét fajta járműállományunkat a közeljövőben bővíteni fogjuk. December elején új járműveket kezdünk tesztelni, erről a későbbiekben híradással leszünk!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!