Mikulásváró rendezvény a BI-KA Logisztikánál

Date:07 dec, 2015

Mikulásváró rendezvény a BI-KA Logisztikánál

December 5-én, szombaton került sor a hagyományos BI-KA Mikulásváró rendezvényünkre, melyen több mint 40 lurkó várta csillogó szemekkel, hogy mit hoz idén a Mikulás.

Szombaton délelőtt 10 órakor érkezett az első kisgyermek, délután pedig 1 órakor távoztak az utolsó vendégek. A köztes időben volt izgatottság, ismerkedés, szaladgálás, sok-sok játék, majd mikor már mindenki összegyűlt, megkezdődött az éneklés, mellyel a munkatársak csemetéi hívták a Nagyszakállút.

Az összes jó gyermek kapott egy csomagot a Mikulástól, benne minden földi jóval, csokoládéval, finomságokkal. A délelőtt hátralévő részében a gyerekek és szüleik különböző foglalkozásokhoz csatlakozhattak, készült gyurmafigura, Mikulás, rénszarvas, és a porontyok még csillámtetoválást is kérhettek a Mikulás kedves segítőitől.

Az esemény jó hangulatban telt, az izgatott zsongás és az ünnepi zenék zajának forgatagában minden csemete jól érezte magát, a Mikulás pedig megígérte, hogy jövőre is meglátogatja azokat, akik egész évben jól viselkednek.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!