Megjelent a Logisztikai trendek és legjobb gyakorlatok ötödik kiadása

Date:20 dec, 2017

Megjelent a Logisztikai trendek és legjobb gyakorlatok ötödik kiadása

Idén először az iparág tudományterületét kutató gödöllői Szent István Egyetem gondozásában jelent meg a Logisztikai trendek és legjobb gyakorlatok szaklapunk első kiadása, Digitális világ – Logisztika és trendek címmel. Az alapító-tulajdonosunk által életre hívott szakmai lapban rendre ágazatunk szereplői, vállalati döntéshozói és a szakma oktatói publikálnak, a gyakorlatban is felhasználható témákban.

Az idei első megjelenésben a kis-és középvállalkozások kihívásai és trendjei, a vállalatok közötti hosszú távú kapcsolatok és az IT megoldások kérdései állnak a tárgyalt témák középpontjában.

Vállalatunk Projektmenedzsere, az MLBKT elnökségi tagja, Gál István „Az elektromobilitás aktuális nemzetközi és hazai helyzete, különös tekintettel annak logisztikai vonatkozásaira” címmel publikált a kiadványban. A cikkben a környezettudatosabb és gazdaságosabb zöld autózás logisztikai megjelenéseiről, trendjeiről és irányairól, azok magyarországi lehetőségeiről, az e-logisztika és az e-járművek várható térhódításáról ír a szerző.

Még decemberben megjelenik a Logisztikai trendek és legjobb gyakorlatok, idei második kiadása. A szaklap zárt terjesztésű, így kereskedelmi forgalomban nem kapható, ellenben a kiadvány hivatalos online felületén elérhető, így a logisztika szakma iránt érdeklődők széles körben juthatnak hozzá az ágazat kérdéseit tárgyaló szakmai folyóirathoz

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!