Minőség- és környezeti politika

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. minőség- és környezeti politikája

A BI-KA Logisztika Kft. küldetése az, hogy elkötelezett közösségben fejlődő, innovatív vállalatként komplex logisztikai megoldásokat nyújtson a piac szereplői számára. Legfőbb célkitűzésünk, hogy a régió piacvezető pozíciójának további erősítésével, hatékony működéssel, jó szervezettséggel, munkahelyi csoportok kezdeményezésével, valamint a minőség növelésével megfelelő szolgáltatást nyújtsunk bizalmi viszonyban álló partnereinknek, akik azon túl, hogy állandó ügyfeleinkké válnak, másoknak is ajánlanak bennünket.

Felelős középvállalatként alapvető célunk szolgáltatásaink színvonalának és biztonságának folyamatos, a környezetszennyezést megelőző módon történő fejlesztése, a fenntartható fejlődés segítése.

Célunk, hogy felelős gondolkodásunkkal, ha csak vállalati szinten is, de hozzájárulhassunk egy tisztább, élhetőbb és egészségesebb környezet megteremtéséhez. Ennek érdekében azonosítjuk, értékeljük a környezetet, egészséget, biztonságot fenyegető veszélyeket, kockázatokat, és intézkedünk azok csökkentése, elhárítása érdekében.

A minőség- és környezeti politikánkat bemutató teljes dokumentum elérése:

Minőség-és környezeti politika


Kapcsolat

BI-KA LOGISZTIKA Kft.

Központ:
5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
Telefon: +36 56 524 050
Fax: +36 56 524 040

Budapesti iroda:
1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

Központi e-mail: info@bi-ka.hu