Panaszbejelentés

Visszaélés bejelentési tájékoztató

A BI-KA Logisztika Kft-nél a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény (Panasz tv.) előírásai alapján a társaságon belüli visszaélések bejelentésére, felderítésére, kivizsgálására belső visszaélés-bejelentési rendszert működtet, melynek keretén belül a jogellenes vagy jogellenesnek feltételezett cselekményre vagy mulasztásra, illetve egyéb visszaélésre vonatkozó információt lehet bejelenteni.

A bejelentés egyaránt megtehető nyílt módon, vagy névtelen, un. anonim bejelentésként. A bejelentésnek minden esetben tartalmaznia kell az ügylet, esemény rövid leírását, a visszaélés, vagy annak gyanúja kapcsán érintett alkalmazott, ügyfél vagy egyéb személy(ek) megjelölését (név és az ügy kapcsán megismert személyes adatok feltüntetésével), valamint a visszaélésre utaló gyanú okainak és az ezekkel kapcsolatos körülmények leírását, a bejelentés lényegét érintő információk ismertetésével.

A bejelentésben foglaltakat a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül, de legfeljebb a bejelentés beérkezésétől számított harminc napon belül a bejelentést kivizsgálók kötelesek érdemben kivizsgálni. Ez a határidő különösen indokolt esetben, legfeljebb egy alkalommal hosszabbítható meg, de a vizsgálat tartama hosszabbítás esetén sem haladhatja meg a három hónapot. A kivizsgálásra rendelkezésre álló határidő meghosszabbításáról, annak indoka és várható befejezése megjelölésével a bejelentőt – ha személye ismert – a bejelentővédelmi megbízottnak egyidejűleg tájékoztatnia kell.

A személyes adatok megőrzésének- eltérő rendelkezés hiányában- elévülési időig való megőrzésének adatkezelési célja annak bizonyíthatósága, hogy a Társaság jogszerűen járt el, figyelemmel arra is, hogy bírósági jogérvényesítés során azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, a Társaság köteles bizonyítani.

A Belső visszaélés-bejelentési rendszer szabályzatot innen >> töltheti le.

Panaszbejelentési űrlap:


  Ajánlatkérés

   Honnan hallott rólunk? (kötelező)

   Cégnév (kötelező)

   Kapcsolattartó neve (kötelező)

   Telefonszáma (kötelező)

   Email címe (kötelező)

   Indulási ország (kötelező)

   Irányítószám, Város (kötelező)

   Érkezési ország (kötelező)

   Irányítószám, Város (kötelező)

   Rakomány egység (paletta) darabszáma

   db

   Áru megnevezése

   Felrakás dátuma

   Lerakás dátuma

   Egyéb információk a szállításhoz

   Megismertem és elfogadom a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

   Kapcsolat

   BI-KA LOGISZTIKA Kft.

   Központ:
   5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
   Telefon: +36 56 524 050
   Fax: +36 56 524 040

   Budapesti iroda:
   1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

   Központi e-mail: info@bi-ka.hu

   Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!