Fókuszban a foglalkoztatás a Tiszavasvári Fórumon

Date:16 jún, 2017

Fókuszban a foglalkoztatás a Tiszavasvári Fórumon

A napokban került megrendezésre a Tiszavasvári Vállalkozói Fórum, melynek keretein belül a Tiszavasvári Vállalkozások Érdekképviseletének Egyesülete a térség foglalkoztatási helyzetét érintő nehézségekről, valamint azok megoldásának, mérséklésének lehetőségeiről hivatott tájékoztatni a résztvevőket.

Az előadás-sorozatot Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő nyitotta meg, aki átfogóan ismertette a kormány ezen területen tett és tervezett intézkedéseit. A kamara, a Nyíregyházi Szakképző Centrum, a járás, a Nyíregyházi Egyetem és a helyi szakközépiskola képviselői megfelelő alapossággal tájékoztatták a közel 60 vállalkozás képviselőjét a saját területükön tapasztalt problémákról, valamint a középiskolai és felsőfokú szakképzés nyújtotta lehetőségekről.

Dr. Karmazin György a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa és kedves felesége a szervezők meghívására nagy örömmel vett részt a programon, és hozzászólásukkal, tanácsaikkal segítették a rendezvény sikeres lebonyolítását.

„A statisztikákból is egyértelműen kirajzolódik, hogy a versenyszféra munkaerő-kereslete folyamatosan növekszik. A kormány és az oktatási intézmények tevékenységén túl a munkáltatók is hozzájárulhatnak a foglalkoztatási helyzet javításához. A magyarországi vállalatok körében is egyre jellemzőbb, hogy saját maguk nevelik ki munkavállalóikat. A BI-KA Logisztika Kft. évek óta foglalkoztat pályakezdőket, akikből belső képzések és tapasztalt munkatársak coaching tevékenysége folytán képzünk logisztikai szakembereket.” – emelte ki Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa.

A képen Nagy Bálint a Quick 2000 Kft. ügyvezető tulajdonosa és a rendezvény főszervezője, Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő és Dr. Karmazin György a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa látható.

A BI-KA Logisztika Kft. több, mint 25 éves szakmai háttérrel, 6 milliárd Forint feletti éves árbevétellel, stabilan birtokolja a Közép-Magyarország régió kiemelkedő komplex logisztikai szolgáltatója címet. Közel 100 gépjárműből álló modern flottával, magasan képzett, elkötelezett, 180 fős csapattal és egyedi igényekre szabott megoldásokkal áll partnerei szolgálatára bármilyen felmerülő logisztikai igény esetén.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!