Sikeres évet tudhat maga mögött a BI-KA Logisztika Kft.

Date:04 jan, 2016

Sikeres évet tudhat maga mögött a BI-KA Logisztika Kft.

A BI-KA Logisztika Kft. számára a 2015-ös év sem telt eseménytelenül: megbízó partnerei logisztikai igényeinek teljes körű kiszolgálása mellett ismét két nagysikerű Szolnoki Gazdasági Fórum konferenciát szervezett és mindezeken túl a fejlesztésekre, illetve a munkatársak képzésére is kiemelt figyelmet fordított a vállalat, miközben több elismeréssel is gazdagodott.

A régiós piacvezető számára egy szép sikerrel indult az idei év: a társaság ügyvezetője, Szécsi Gabriella a Menedzserszövetség Év Fiatal Menedzsere címével gazdagodott. 2015-ben a BI-KA Logisztika Kft. megkapta a Megbízható Cég Tanúsítványt is, melyet csak olyan vállalakozásoknak ítélnek oda, akiket partnerei, ügyfelei ajánlanak és igazolják az adott társaság etikus magatartását, üzletpolitikáját. Emellett a vállalat sikeresen pályázott a nemzetközi European Business Awards díjra, mely során az országos győztesek közé került, elnyerve ezzel a National Champion 2015/16 címet. A közelmúltban megjelent, Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdaságát bemutató TOP 50 kiadványban pedig a szállítási, raktározási szektorban egyedüliként ismét a megye legjelentősebb vállalatai közé került a logisztikai szolgáltató.

A változó megbízói elvárásokhoz rugalmasan igazodva a társaság nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre. Júniusban összesen 21 db MAN és DAF nyerges vontatóval, illetve Schmitz félpótkocsival bővült a BI-KA gépjárműparkja, mely alkalomból egy nagyszabású, gyárlátogatással egybekötött kamionátadó ünnepségre is sor került. Novemberben pedig a 2011-ben és 2012-ben vásárolt vontatókat cserélte le a vállalat, ennek köszönhetően a flotta átlagéletkora kevesebb, mint 1 évre csökkent.

Felelős középvállalatként a BI-KA Logisztika Kft. célja, hogy lehetőségeihez mérten hozzájárulhasson egy tisztább, élhetőbb és egészségesebb környezet megteremtéséhez. A Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz pirosba!” és „Köszikávé nap” elnevezésű kezdeményezéseihez való csatlakozás mellett az idei évben többek között a munkatársak facsemetéket ültettek Szolnokon, illetve önkéntes véradáson is részt vettek. A közelmúltban a társaság járműparkja a Csepel Kerékpár Kft. két Factory Bike kerékpárjával gazdagodott, mellyel hatékonyan és környezetkímélő módon oldható meg a telephely épületei közötti közlekedés.

A 2016-os év szintén bővelkedni fog eseményekben, ugyanis a BI-KA Logisztika Kft. jövőre ünnepli alapítása 25. évfordulóját, így e jelentős mérföldkő szellemében telik majd az új esztendő.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!