Tandem szerelvényekkel bővítettük flottánkat

Date:04 dec, 2017

Tandem szerelvényekkel bővítettük flottánkat

Közel száz eszközt számláló flottánk újabb bővítésével szervezetünk továbbra is a vevői igények innovatív, komplex és maximális kiszolgálásáért dolgozik.

Vállalatunk folyamatosan fejlődő szervezetként arra törekszik, hogy piaci pozíciójának megerősítése mellett minél magasabb színvonalon, hatékony működéssel, jó szervezettséggel és a minőség növelésével kiváló szolgáltatást nyújtson partnereinek. Ahhoz, hogy céljainkat elérhessünk, elkötelezettek vagyunk fuvareszközeink folyamatos fejlesztésében, ezért november elején újabb tandem szerelvényekkel bővítettük flottánkat.

Tandem eszközeink egy nyerges szerelvényhez képest 30 százalékkal, míg egy Mega felépítményhez képest is 10 százalékkal nagyobb raktérkapacitást kínálnak, valamint akár 24 tonna raksúllyal is megbirkóznak. A szerelvények magasabb díjai ellenére az árura jutó fajlagos szállítási költségek mégis kedvezőbbek, a raktérkapacitás és raksúly nyújtotta lehetőségek miatt. A Jumbo szerelvények félkész vagy késztermékek szállítására tökéletes megoldást jelenthetnek olyan gyártó vagy kereskedő partnereinknek, ahol jellemzően terjedelmes árut kell szállítani, tehát a maximális raksúly kihasználása mellett hasonlóképpen fontos a raktér által nyújtott lehetőségek kihasználása vagy akár a környezeti terhelés minimalizálása.

A DAF XF 460 LowDeck típusú tandem járművek a legkorszerűbb, EURO 6-os motorokkal, telematikával, DPA járművezetői teljesítménytámogató rendszerrel és VSC elektromos járműstabilizáló rendszerrel felszereltek, amelyek munkába állításával vállalatunk kapacitása növelését, valamint új típusú fuvarfeladatok ellátását célozza meg.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!