Szakmai konferenciára várták az érdeklődőket Szolnokon

Date:22 ápr, 2016

Szakmai konferenciára várták az érdeklődőket Szolnokon

A 25 éves BI-KA Logisztika Kft. 2016. április 21-én, a Logisztika Napján rendezte meg Szolnoki Gazdasági Fórum elnevezésű konferenciáját, mely száznál is több érdeklődőt vonzott az Aba-Novák Agóra Kulturális Központba.

Csicsmann Péter (J&J Center Kft. senior manager, MLBKT tagi szolgáltatásokért felelős alelnök) és Szöllősi Györgyi (Hír TV szerkesztő-műsorvezető) moderálásában zajló konferencia Szabó István, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármestere és Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa köszöntője után Ligetfalvi Gábor előadásával kezdődött. A szakértő a XXI. századi Európa geopolitikai lehetőségeivel és kockázataival kapcsolatos meglátásait osztotta meg a résztvevőkkel.  A makrogazdasági kitekintés után Zobák István, a QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. vezető tanácsadója jóvoltából a minőségirányítás hazai helyzetével, majd Szegvári Zoltán, az aeo.hu Kft. vezető tanácsadója előadásából az AEO előnyeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők. Az első szekció Papp Róbert, Magyar Biztonsági Fórum Egyesület elnökének prezentációjával zárult, aki a logisztikai folyamatok biztonsági kérdéseit mutatta be konkrét példákon keresztül.

A kávészünet során a résztvevőknek lehetőségük nyílt a támogatói standok megtekintésére, valamint értékes üzleti kapcsolatokat is építhettek a jelenlévő régiós vállalatvezetőkkel és döntéshozókkal.

A következő szekció az ellátási láncok védelmét szolgáló megoldásokat helyezte a középpontba, így a szállítmánybiztosítás (Punk György, vezérigazgató, MIB Europe Zrt.), a valós idejű nyomkövetés (Müller Attila, kiemelt ügyfélkapcsolati vezető, WebEye Magyarország Kft.) és a kamerarendszer (Fodor Gábor, biztonságtechnikai manager, Alphasonic Kft.) fontosságára is felhívták a figyelmet a rendezvény előadói.

Az állófogadás során további lehetősége nyílt a résztvevőknek a hallottak megvitatására és a kapcsolatépítésre, majd egy rendhagyó program vette kezdetét az Üzleti Gondolkodók Klubja jóvoltából. Trattner Andrea és Kertész András alapítók az ismeretek folyamatos, élethosszig tartó bővítésére hívták fel a figyelmet, ezt követően pedig Dr. Ágoston Viktor orvos, a magyar Himalája-expedíció vezető hegymászója tartott egy rendkívül lebilincselő előadást a hegymászók érzékeny, külső szemlélőként sokszor nehezen érthető döntéshozatali mechanizmusáról.

A BI-KA Logisztika Kft. következő, 10. Szolnoki Gazdasági Fórum konferenciája, 2016. október 13-án várja az érdeklődőket.

Konferencia3

Konferencia1

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!