Menedzser díjak 2017-ben

Date:20 dec, 2017

Menedzser díjak 2017-ben

1995 óta minden évben a Menedzserszövetség osztja ki a felsővezetők munkáját elismerő Év Menedzsere díjat, illetve 2000-től az Év Fiatal Menedzsere díjat. Az elismeréseket azok a vezetők kapják, akik piaci vállalatok működését irányítják, vagy a vállalkozás életében döntő szerepet játszanak.

Az Év Menedzserei a vállalataikkal legjobb teljesítményt elérő vezetők közül, az Év Fiatal Menedzserei pedig a legalább öt éve vezető szerepet betöltő, de negyvenedik életévüket be nem töltő pályázók közül kerülnek ki. Továbbá szintén a Menedzserszövetség díjazza azokat, akik az elmúlt évben a környezettudatos fejlődés jegyében, kimagaslóan sokat tettek az elektromos mobilitás vállalati népszerűsítéséért, a Volkswagen Kék Innovációs díjjal, illetve életműdíjban részesíti a már az operatív vezetéstől visszavonult, több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező vezetőket.

A pályázatok elbírálása a Jelölő Bizottság feladata: az elismert szakemberek Bod Péter Ákos elnökkel az élükön választják ki a három legeredményesebb pályázót, majd a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással dönt a pályázat nyerteséről, minden kategóriában.

Vállalatunk ügyvezetője, Szécsi Gabriella 2015-ben részesült a Menedzserszövetség elismerésében, hiszen a 2014-es év Év Fiatal Menedzserének választották, a BI-KA Logisztika Kft-vel az azt megelőző években elért vállalati sikereiért és kimagasló vezetői teljesítményéért.

Idén november 20.-ig nyújthatták be pályázatukat a 2017-es év legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó felső-vezetői. A díjak ünnepélyes átadására 2018. február 17-én, a Corinthia Hotel báltermében megrendezésre kerülő 24. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!