Fokozott közlekedési korlátozások a nyári időszakban

Date:29 jún, 2017

Fokozott közlekedési korlátozások a nyári időszakban

A nyári szezon bekövetkeztétől fokozott forgalomkorlátozásokra lehet számítani az európai országokban. A tilalmak különösen július 1. és augusztus 31. közötti időszakban gyarapodnak. Megkérjük kedves Partnereinket, hogy fuvarrendelés esetén legyenek szívesek a korlátozásokat figyelembe venni, hiszen ebben az időszakban a hétvégi közlekedést is érintő szállításoknál szokásostól eltérő tranzitidővel tudjuk vállalni a megbízásokat. Kérjük Önöket, hogy fuvarigényükről ennek megfelelően időzítve tájékoztassák munkatársainkat.

Különösen felhívjuk a figyelmet a németországi tilalmakra, hiszen frekventált elhelyezkedése és export- és importvolumen-nagysága miatt kiemelkedően gyakran járt területnek számít.

Németországban egész évben közlekedési tilalom vonatkozik a teljes közúthálózaton a 7,5 t megengedett össztömeget meghaladó gépjárművekre, valamint a pótkocsis szerelvényekre, függetlenül a megengedett össztömegüktől, vasárnap és ünnepnapokon 0.00–22.00 óráig.

A fenti járművek a nyári hónapokban – július 1-től augusztus 31-ig – szombati napokon 7.00–20.00 óráig sem közlekedhetnek az alábbi autópályákon és autóutakon.


Több országot érintő közlekedési korlátozásokról folyamatosan frissülő oldalunkon találhatnak:
https://bikalogisztika.hu/index.php/tudnivalok/kozlekedesi-korlatozasok/

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!