Nemzetközi elismerést kapott a BI-KA Logisztika Kft.

Date:05 febr, 2016

Nemzetközi elismerést kapott a BI-KA Logisztika Kft.

Az idén 25. évfordulóját ünneplő BI-KA Logisztika Kft működését minden tekintetben a növekedés jellemezte az elmúlt évben: árbevételét 11 %-kal, munkatársi létszámát 38%-kal tudta növelni és alig több mint egy év alatt a saját tulajdonában lévő tehergépjárműveinek számát is megduplázta a logisztikai szolgáltató.

„Az elért vállalati siker munkatársaink lelkiismeretes, felelősségteljes munkájának és nem utolsó sorban megbízó partnereink megtisztelő bizalmának köszönhető. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben is maximálisan elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal” – nyilatkozta a társaság ügyvezetője, Szécsi Gabriella.

A logisztikai szolgáltató szerint a növekedés alappillére a rugalmas és pontos ügyfélkiszolgálás mellett az az innovatív látásmód, amely a mindennapi tevékenységüket, stratégiai szemléletüket és reális célkitűzéseiket jellemzi. Mindezt jól példázza, hogy a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalata, a CLAAS csoport idén a BI-KA Logisztika Kft-t választotta a 2015. év Legjobb Logisztikai Beszállítójának.

A CLAAS csoport 2004 óta rendezi meg a „Beszállítók Napja” (Suppliers’s Day) elnevezésű rendezvényét, melyre azokat a beszállítóit hívja meg, melyek nemzetközi szinten kimagasló teljesítményt és minőséget nyújtottak. A cégcsoport a díjazottakat szigorú pontozási rendszer alapján, közel 1000 beszállítója közül választotta ki 2015-ben. A szabványosított értékelési szempontok között szerepelt többek között a költséghatékonyság, a magas szolgáltatási színvonal, az innováció és a proaktivitás. A BI-KA Logisztika Kft. 10 éve logisztikai partnere a CLAAS csoportnak. Az együttműködés az évek során folyamatosan erősödött, melynek méltó elismerése ez a nemzetközi díj is.

Claas díjátadó

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!