NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Nemzetközi szállítmányozási tevékenységünket 1-24 tonnás, jellemzően ponyvás kamionokkal végezzük. Fuvarozási műveleteink elsősorban az EU tagállamaiba irányulnak, de egyéb országokba is vállalunk megbízásokat. Komplett és részrakományok, valamint különleges szállítmányok (túlméretes, konténeres, hűtős stb.) megbízható és pontos leszervezésében is számíthat ránk, export és import viszonylatokon egyaránt.

Jellemző nemzetközi export-import viszonylataink:

Anglia, Ausztria, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Fehéroroszország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna

Munkatársaink szakmai tapasztalata lehetővé teszi a speciális fuvarfeladatok (konténeres, túlméretes, hűtős) gyors és pontos lebonyolítását, igény szerint szállítmánybiztosítás teljes körű ügyintézésével, illetve vámügyintézéssel.

Konténeres szállítás

Cégünk megbízható, pontos és gyors fuvarszervezést vállal konténeres szállítás esetén is, mely kiegészül még a szállítmánybiztosítás teljes körű ügyintézésével, ill. vámügyintézéssel (akár európai kikötő, akár belföldi célpont). A légi szállítmányozási feladat teljesítését az egész világra kiterjedő hálózati partnereink segítségével rugalmasan és megadott határidőre végezzük. Szolgáltatásunkat vállaljuk mind a háztól-házig, mind pedig a reptértől-reptérig történő kiszállítás esetén is, figyelembe véve az idő-ár tényezőt.

Túlméretes szállítmányozás

Ügyfélmenedzserünk szakmai tapasztalatának köszönhetően a legkülönbözőbb tömegű és méretű áruk nemzetközi szállításához is optimális megoldásokat kínálunk. Ha a fuvarozandó áru túlméretes kategóriába esik, forduljon bizalommal ügyfélmenedzserünkhöz!

Hűtős szállítmányozás

Kedvező feltételekkel ajánljuk szabad kapacitásainkat hűtött és/vagy fagyasztott áruk fuvarozására export és import viszonylatokon egyaránt. A friss és mirelit áruk minőségének megőrzésére a szállítás során is fokozottan figyelni kell. Ebben kívánunk segíteni meglévő és leendő partnereinknek egyaránt.

Felmerülő nemzetközi fuvarozási és szállítmányozási igénye esetén keresse bizalommal kollégáinkat » !

TimoCom ID: 022997

BI-KA Logisztika Kft. vasúti szolgáltatásairól itt informálódhatsz!


Leave a Reply

Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!