Rekordszámú résztvevő a nyolcadik Gazdasági Fórumon

Date:19 okt, 2015

Rekordszámú résztvevő a nyolcadik Gazdasági Fórumon

A jármű- és gépipari beszállítói lehetőségek kerültek a középpontba

A szolnoki BI-KA Logisztika Kft. 2015. október 15-én rendezte meg nagy sikernek örvendő Szolnoki Gazdasági Fórum konferenciáját, ahol ez alkalommal a jármű- és gépipari beszállítói lehetőségekkel ismerkedhettek meg a résztvevők.

Dr. Lits József, a VOSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetének elnöke köszöntötte az Aba-Novák Agóra Kulturális Központba ellátogató több mint 170 vállalatvezetőt és döntéshozót, aki az innovatív megoldások alkalmazását, a folyamatos tanulás, illetve az aktuális információk megszerzésének fontosságát hangsúlyozta. Minderre a Szolnoki Gazdasági Fórum kiváló alkalmat nyújtott.

A konferencia előadásainak sorát Dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő kezdte, aki közel egy órás előadásában ismertette a migrációs probléma várható hatásait, lehetséges következményeit, majd Dr. Török László vezetési tanácsadó kereste a választ arra, hogyan lehet sikeres egy vállalatvezető, a vezetés öröm-e.

A kávészünet után Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosának és Pais József, a Hungarotruck Kft. ügyvezetőjének előadása következett. A prezentációk fókuszába a logisztikai rendszerek és azok a forradalmian új technológiai megoldások kerültek, melyek hatással lehetnek az ellátási láncok hatékonyságára, eredményességére.

Az állófogadást követően a résztvevők két párhuzamos szekció előadásain vehettek részt. A Járműipari szekcióban Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója,Fonó Péter, a ZF Hungária Kft. stratégiai beszerzési csoportvezetője és Barzsó Tibor, divizionális GMMOG koordinátora, valamint Kovács Ágnes, a Stadler Csoport beszerzési osztályvezetője ismertette a beszállítóvá válás feltételeit. A Gépipari szekcióban pedig Szeleczki Csaba, a McHale Hungária Kft. beszerzési vezetője és Szabó Tibor, McHale Hungária Kft. kereskedelmi vezetője, Zaj Ferenc, a FerZol Lemezmegmunkáló Kft. gazdasági vezetője, illetve Kocsor László, a MÁV-START Zrt. termelésirányítási koordinátora és projektvezetője várta az érdeklődőket. Mindkét szekció B2B wokshoppal zárult, ahol a résztvevők részletesebben is megismerkedhettek a beszállítói lehetőségekkel és értékes üzleti kapcsolatokat köthettek.

A BI-KA Logisztika Kft. következő rendezvénye 2016. április 21-én, a Logisztika Napján várja majd az érdeklődőket.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!