Díjátadó, bemutató, előadások – A IV. EPAL Raklap Szimpózium

Date:14 jún, 2017

Díjátadó, bemutató, előadások – A IV. EPAL Raklap Szimpózium

A budapesti Aquaworld Hotel Resortban került megrendezésre május 24-én a IV. EPAL Raklap Szimpózium, melyen munkatársunk, Gál István – aki az MLBKT elnökségi tagja is egyúttal – a kereskedelmi formák dinamikus változásairól illetve a kapcsolódó változó, esetenként új logisztikai megoldásokról tartott előadást.

Az idei szimpózium rendkívül sokrétű programmal büszkélkedhetett. A meghívott előadók színvonalas prezentációján túl idén díjátadóra is sor került, köszönetképpen a legeredményesebb gyártó és javító partnerek elmúlt évi munkájáért. A résztvevők megismerhették a Pallet Chek Express okos telefonra kifejlesztett alkalmazást, amely elsősorban a paletták cseréjét hivatott gyorsítani és megkönnyíteni. A fiatal generáció környezettudatosságának előmozdítása érdekében egy faültetés témakörben íródott gyermekkönyv is bemutatásra került.

Az előadások aktuális témákkal foglalkoztak, valamint a jövőt érintő kérdésekre próbáltak választ találni. Gál István kollégánk az új kereskedelmi formákat – e-kereskedelem, webáruházak, csomagautomaták, fintech fizetési megoldások –, továbbá az azok által generált megváltozott logisztikai megoldásokat ismertette előadásában.

„A vásárlási szokások módosulása a logisztikai vállalatok tevékenységeit is jelentősen érinti, hiszen markánsan változtak a vevőkiszolgálás módjai. Az online vásárlási platformoknak köszönhetően a vásárlási lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, így az azokat ellátó logisztikai folyamatok térben és időben is jelentősen bővültek, illetve gyorsultak, mely folyamatok stabil informatikai háttérrel működtethetőek kellő hatékonysággal. A külkereskedelmi és fuvarjogi ismeretek szerepe is felértékelődött, nélkülözhetetlen a vonatkozó jogi háttér, illetve a nemzetközi szabványok, egyezmények pontos ismerete.” – nyilatkozta Gál István.

A BI-KA Logisztika Kft. több, mint 25 éves szakmai háttérrel, 6 milliárd Forint feletti éves árbevétellel, stabilan birtokolja a Közép-Magyarország régió kiemelkedő komplex logisztikai szolgáltatója címet. Közel 100 gépjárműből álló modern flottával, magasan képzett, elkötelezett, 180 fős csapattal és egyedi igényekre szabott megoldásokkal áll partnerei szolgálatára bármilyen felmerülő logisztikai igény esetén.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!