Alapításának 25. évfordulóját ünnepelte a BI-KA Logisztika Kft.

Date:01 dec, 2016

Alapításának 25. évfordulóját ünnepelte a BI-KA Logisztika Kft.

A szolnoki régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltatója, a BI-KA Logisztika Kft. hosszú utat tett meg 1991-es alapítása óta. Az egykori kis családi vállalkozás az évek során folyamatosan bővítette szolgáltatás-portfólióját és gépjárműállományát, melynek köszönhetően mára már több mint 1200 állandó partnere felmerülő logisztikai igényeit szolgálja ki, több mint 150 munkatárs foglalkoztatásával pedig országos szinten is jelentős gazdasági szerepet tölt be.

Az elmúlt évtizedek sikereit november 25-én egy jubileumi rendezvény keretében ünnepelte meg a vállalat kiemelt partnerei körében, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc Szolnok Város polgármesterének beszéde után egy képmontázs levetítésével elevenedtek meg a társaság életének kiemelt mérföldkövei, majd az alapító-tulajdonos, Dr. Karmazin György mondott köszönetet minden közreműködőnek az eddigi bizalomért és támogatásért. Az ünnepség a Tisza Táncegyüttes fellépésével és állófogadással zárult.

A vállalat számára azonban nem csupán egy nap szólt az ünneplésről, eddigi 25 évének méltó lezárásaként ugyanis több rangos elismeréssel is gazdagodott 2016-ban. A BI-KA Logisztika Kft. folyamatos fejlődését mutatja, hogy a különböző országos rangsorokban egyre több vállalatot utasít maga mögé, de természetesen a megyei gazdasági életben is meghatározó a vállalat jelenléte. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben elkészíti a megyei teljesítményekhez leginkább hozzájáruló TOP 50 vállalkozás rangsorát az árbevétel-, eredmény- és létszámadatok alapján, melyben az egykori kis családi vállalkozás az idei évben 4 helyet javított és a 41. helyre került.

A társaság a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy az elmúlt 25 évben képviselt értékek mentén haladva, az elnyert díjakhoz és elismerésekhez méltó tevékenységével példaként szolgáljon a régió vállalkozásai számára.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!