Jász-Nagykun-Szolnok megye 50 legjelentősebb vállalata között a BI-KA

Date:20 dec, 2017

Jász-Nagykun-Szolnok megye 50 legjelentősebb vállalata között a BI-KA

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az 50 legbefolyásosabb társas vállalkozása között ismerte el a BI-KA Logisztika Kft-t, a 2016-os pénzügyi eredmények alapján.

Nem először szerepelünk a megye 50 legsikeresebb vállalkozását összegyűjtő listán: az elmúlt években rendre helyet kaptunk az említett rangsorban és ez idén sem változott. A 2015-ös listához képest három helyet javítva, 2014-hez képest pedig hét hellyel előrébb végeztünk az adóbevételek, a nettó árbevétel, az eredmény és létszámadatok, illetve a mérlegadatok elemzése után kialakult összesítésben. A megyei Iparkamara ünnepélyes átadó ünnepség keretében nyújtotta át a listából készült kiadvány díszpéldányait a vállalatok meghívott vezetőinek, képviselőinek. Szervezetünk részéről Dr. Karmazinné Bíró Anita tulajdonos, Szécsi Gabriella ügyvezető és Katkics Attila üzletfejlesztési osztályvezető vett részt a november 30.-i gálán.

A BI-KA Logisztika Kft. az egyetlen Jász-Nagykun-Szolnok megyei logisztikai, szállítmányozási ágazatban érdekelt vállalat, amely felkerült a listára, és az összeállítás második legnagyobb a családi vállalkozása.

 A régió piacvezető komplex logisztikai megoldásokat nyújtó szolgáltatójaként büszkék vagyunk a megyei gazdasági életben betöltött pozíciónkra, így célunk továbbra is hatékony működéssel, jó szervezettséggel, valamint a minőség folyamatos növelésével megfelelő szolgáltatás nyújtása bizalmi viszonyba került partnereinknek, akik azon túl, hogy állandó megbízóinkká válnak, másoknak is szívesen ajánlanak bennünket.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!