III. helyezést ért el a BI-KA csapata a XIII. Bicogó Maratonon

Date:19 szept, 2017

III. helyezést ért el a BI-KA csapata a XIII. Bicogó Maratonon

Hétvégén rendezték a XIII. Bicogó Maratont, amelyen a hagyományokhoz híven a BI-KA csapata is elindult, valamint az esemény elkötelezett támogatójaként a kerékpárok hazaszállítását is a szervezetünk vállalta magára. A Bicogó Maraton szervezői az idei megmérettetést a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt alapító-tulajdonosunk, Dr. Karmazin György emlékére ajánlották fel, így a versenyt megemlékezés és gyertyagyújtás előzte meg.

A bicogás egy sajátos sport, kerékpározás és a futás összes előnyével, amely könnyebbséget nyújt a majd 45 kilométeres táv teljesítésében. Az bicogás szerelmesei évről évre a dobai kempingnél a BI-KA kanyaron áthaladva a Szolnok-Nagykörű- Kőtelek-Tiszasüly távot teljesítik, hol futva, hol kerékpáron, a kategóriáknak és a felkészültségnek megfelelően.

A 8 fős BI-KA csapat a szabad váltós kategóriában indult, így a táv közben bárhol válthattak a csapattagok. Csapatunk kategóriájában a képzeletbeli dobogó harmadik fokára futott, illetve tekert be 3 óra 37 perces idővel.

A csapat tagjai:

Horváth Dávid
Kiss Vencelné Okszána
Korom Krisztina
Pintér Zoltán
Varga László
Peták Balázs
Fokk Szvetlana
Bencsik Zoltán

Gratulálunk nekik, és minden résztvevőnek!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!