III. helyezést ért el a BI-KA csapata a XIII. Bicogó Maratonon

Date:19 szept, 2017

III. helyezést ért el a BI-KA csapata a XIII. Bicogó Maratonon

Hétvégén rendezték a XIII. Bicogó Maratont, amelyen a hagyományokhoz híven a BI-KA csapata is elindult, valamint az esemény elkötelezett támogatójaként a kerékpárok hazaszállítását is a szervezetünk vállalta magára. A Bicogó Maraton szervezői az idei megmérettetést a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt alapító-tulajdonosunk, Dr. Karmazin György emlékére ajánlották fel, így a versenyt megemlékezés és gyertyagyújtás előzte meg.

A bicogás egy sajátos sport, kerékpározás és a futás összes előnyével, amely könnyebbséget nyújt a majd 45 kilométeres táv teljesítésében. Az bicogás szerelmesei évről évre a dobai kempingnél a BI-KA kanyaron áthaladva a Szolnok-Nagykörű- Kőtelek-Tiszasüly távot teljesítik, hol futva, hol kerékpáron, a kategóriáknak és a felkészültségnek megfelelően.

A 8 fős BI-KA csapat a szabad váltós kategóriában indult, így a táv közben bárhol válthattak a csapattagok. Csapatunk kategóriájában a képzeletbeli dobogó harmadik fokára futott, illetve tekert be 3 óra 37 perces idővel.

A csapat tagjai:

Horváth Dávid
Kiss Vencelné Okszána
Korom Krisztina
Pintér Zoltán
Varga László
Peták Balázs
Fokk Szvetlana
Bencsik Zoltán

Gratulálunk nekik, és minden résztvevőnek!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!

WordPress PopUp Plugin