Megjelent Dr. Karmazin György második szakkönyve

Date:26 aug, 2016

Megjelent Dr. Karmazin György második szakkönyve

A logisztikai szolgáltatók stratégiai sikertényezői címmel megjelent Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosának második szakkönyve.

A témához kapcsolódó alapfogalmak bemutatását követően a szerző a hazai és nemzetközi környezetben tapasztalható társadalmi, gazdasági és politikai trendek, továbbá a vállalatvezetőként szerzett szakmai tapasztalatai alapján feltárt stratégiai sikertényezők (bizalom, szervezet, rugalmasság, alkalmazkodás) vizsgálatát helyezi a középpontba.

Ezt egészíti ki az olyan aktuális témák elemezése, mint az infrastruktúrahasználat és fejlesztés, a szolgálatosodás, valamint a hálózatosodás, amelyek a hazai logisztikai szolgáltatók számára kihívást jelentenek és hatékony stratégiai válaszokat kívánnak. A legfrissebb logisztikai trendek bemutatása pedig gyakorlati segítséget nyújthat a vállalati szakembereknek a változó körülményekhez történő rugalmas alkalmazkodáshoz.

A szakkönyv célközönségét elsősorban a hazai logisztikai szolgáltatók, a logisztikai központokat üzemeltető, raktározó, fuvarozó és szállítmányozó vállalatok tulajdonosai és vezetői képezik, de sikerrel forgathatják a szakmai és tudományos közélet képviselői, a logisztikai szakirányok oktatói és hallgatói, valamint minden, a téma iránt érdeklődő olvasó is.

Dr. Karmazin György: A logisztikai szolgáltatók stratégiai sikertényezői című könyve az Akadémiai Kiadónál rendelhető meg 15 % kedvezménnyel:

http://akkrt.hu/1868/gazdasag/tovabbi_konyvek/a_logisztikai_szolgaltatok_strategiai_sikertenyezoi#prettyPhoto

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!