2 millió eurós beruházással bővítettünk

Date:03 júl, 2015

2 millió eurós beruházással bővítettünk

A szolnoki régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató vállalata, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelten kezeli a megbízói elvárások magas színvonalon történő teljesítését. A növekvő vevői igények maximális kiszolgálása érdekében – a gépjárműpark bővítésének köszönhetően –, több mint 2 millió EUR értékű beruházást valósítottak meg az elmúlt hónapokban.

A saját flotta idén 10 db DAF és 11 db MAN típusú nyerges vontatóval gazdagodott. A járművek üzemanyag-takarékos és környezetkímélő Euro 6-os motorral rendelkeznek, a beépített járművezetői teljesítmény hatékonyságát támogató és járműstabilizáló rendszerek pedig a biztonságos közlekedés mellett, az árutovábbításra feladott áruk épségét is garantálják. A nyerges vontatók mellett beszerzésre került 21 db Schmitz félpótkocsi XL kódos ponyvával rendelkezik, a felépítmények kialakítása pedig lehetővé teszi – daruval végzett rakodáshoz – a tolótető előre és hátrafelé való nyitását, illetve a tetőben elhelyezett átlós merevítők tovább növelik a tartó szerkezet stabilitását. Az új szerelvények mindegyike mobil rakodórámpával is fel van szerelve, melynek eredményeként a speciális megrendelői igények maradéktalan kiszolgálása is lehetővé válik a jövőben. A gépjárművezetők vezetéstechnikai elemzésére, illetve e-menetlevél készítésére is alkalmas WebEye nyomkövető rendszerrel ellátott tehergépjárművek beszerzése nemcsak a logisztikai szolgáltató kapacitásbővítését, hanem egyben 25 új munkahely teremtését is jelenti.

A szolnoki régió gazdasági fejlődése a helyi vállalkozások, illetve az önkormányzat összefogása és együttműködése nélkül elképzelhetetlen. A város vállalatai között fennálló együttműködések szorosságát kiválóan példázza az, hogy a mai kamionátadó ünnepség résztvevőinek, lehetősége nyílt egy vállalatlátogatáson is részt venni, melynek a BI-KA Logisztika Kft. egyik kiemelt partnere, a Béres Gyógyszergyár Zrt. adott otthont.

A kamionátadó ünnepségen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi köszöntőt, majd Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa, végül Kolnhofer Bálint, a Schmitz Cargobull Magyarország ügyvezetője és Pais József, a Hungarotruck Kft. ügyvezetője beszélt a kiemelkedő beruházás jelentőségéről. A rendezvény színvonalát az MH Szolnoki Légierő Zenekar fellépése emelte, melyre a szervező logisztikai vállalat nagyon büszke, hiszen az idén 45 éves zenei közösség által játszott magyar katonazene jelentős szerepet tölt be Szolnok város kulturális életében.

VMM_4743

Dr. Karmazin György, Szalay Ferenc, Varga Mihály és Tasó László (balról jobbra)

slider1

21 új szerelvénnyel gazdagodott a BI-KA gépjárműparkja

kamionátadó4

Kolnhofer Bálint, a Schmitz Cargobull Mo. Kft. ügyvezetője

kamionátadó5

Pais József, a Hungarotruck Kft. ügyvezetője

kamionátadó2

A BI-KA Logisztika Kft. az ünnepség keretében köszöntötte munkatársait is

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!