Április 21-én ismét Szolnoki Gazdasági Fórum

Date:09 febr, 2016

Április 21-én ismét Szolnoki Gazdasági Fórum

A „supply chain security”, azaz a biztonságos és kockázatmentes ellátási láncok kialakításának lehetőségei kerülnek középpontba a BI-KA Logisztika Kft. következő Szolnoki Gazdasági Fórum konferenciáján, amely 2016. április 21-én, A Logisztika Napján immáron 9. alkalommal kerül megrendezésre. Az eseménynek ezúttal is az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ad otthont.

A rendezvény délelőtti szekcióiban a logisztikai folyamatok biztonsági és minőségi kérdései, valamint az áruk védelmét szolgáló gyakorlati megoldások kerülnek bemutatásra. Délután az Üzleti Gondolkodók Klubja közreműködésével egy exkluzív előadást hallgathatnak meg az érdeklődők az eredmény és a siker közötti különbségről.

Miért éri meg részt venni az eseményen?

  • Meghívott előadóink a minőség és biztonság általános kérdéseinek ismertetése után olyan gyakorlati megoldásokat mutatnak be a résztvevők számára, melyekkel hosszú távon biztosítani tudják a hatékony ellátási láncok működését.
  • A délutáni exkluzív programon szintén a biztonság kerül a középpontba – ezúttal azonban az emberi tényezők szemszögéből, lehetőséget biztosítva a szakértőkkel történő kötetlen, klub jellegű beszélgetésre is.

Jelentkezzen Ön is konferenciánkra, tudjon meg többet a biztonságos ellátási láncokról és közben bővítse üzleti kapcsolatait is!

Bővebb információ és regisztráció: http://gazdasagikonferencia.hu/

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!