5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedési vetélkedő

Date:19 okt, 2016

5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedési vetélkedő

Nemcsak a hétköznapokban, de szakmai versenyen is megállta a helyét Ormándi Lajos, gépjárművezetőnk

Az 5 tengelyen – biztos kézzel! elnevezésű országos közlekedésbiztonsági vetélkedőt az idei évben is hagyományos módon közösen rendezte meg a NiT Hungary és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, mely során a legjobb magyar sofőrt díjazták. A vetélkedő ezúttal is online selejtezőből, elődöntő futamokból és döntőből állt.

1 millió forintért folyt a küzdelem

A döntőben vezetéstechnikai tanpályán 9 feladatot kellett teljesíteni, majd a versenyzők egy baleseti helyszínen találták magukat, ahol szintén gyorsan és megfelelően kellett intézkedni.

A verseny másik részében egy komplex fuvarfeladat várta a résztvevőket: fontos volt, hogy a versenyző megtalálja a rakományrögzítés kapcsán a hibákat, a kiégett izzót, fel kellett helyeznie egy hóláncot, de az is pontot ért, ha megtalálta az elbújt migránst is.

Csupán 300 ponttal előzte meg munkatársunkat a későbbi nyertes

Az ügyességi versenyen munkatársunk, Ormándi Lajos is megmérettette magát, aki 342 induló közül a 15. helyen végzett. Bár a döntőbe végül nem sikerült bejutnia, mert a csoportjában éppen a későbbi nyertes előzte meg, így nem bizonyult elégségesnek az egyébként remek eredmény, a 16.900 pontszám.

Elmondása szerint sok hasznos tapasztalatot szerzett és jövőre ismét kipróbálja magát.

Büszkén gratulálunk Lajosnak a szép teljesítményhez és sok sikert kívánunk neki a 2017-es versenyhez is!

5

 

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!