Idén is részt vett a BI-KA csapata a 11. Bicogó Maratonon

Date:12 aug, 2015

Idén is részt vett a BI-KA csapata a 11. Bicogó Maratonon

Immáron 11. alkalommal rendezte meg a Tiszasülyért Egyesület a Bicogó Maratont augusztus első szombatján. „Bicogás” egy olyan sportág, amely ötvözi a kerékpározást és a futást, sajátos szabályai miatt, mégis könnyebben teljesíthető, mint a hasonló versenysportok.

A legfontosabb szabály: eggyel kevesebb kerékpár van, mint ahány fős a csapat. Ezért egy versenyzőnek mindig kocognia kell, a csapat többi tagja pedig követheti őt kényelmesen kerékpározva, vagy előre tekerhet a váltás helyéig, ahol pihenhet, azonban minden csapattagnak legalább 1 kilométert futnia kell.

A Bicogó Maraton augusztus 1-én 9.00 órakor indult a szolnoki Művésztelep elől és a célállomás Tiszasüly volt. Sok lelkes versenyzőt vonzott a program, így a BI-KA Logisztika munkatársai is kerékpárt ragadtak, akik közül mindenki sikerrel teljesítette a 43 km-es távot futva és biciklizve. Vállalatunk évek óta támogatja a sporteseményt anyagilag is, illetve saját tehergépjárművünk biztosításával, mely a kerékpárok visszaszállításáról gondoskodott.

Idén két csapatot indítottunk: „Bicog a BI-KA” és „Erős BI-KA” csapatnevekkel vágtak neki lelkes sportolóink a maratoni távnak. Ezúton is gratulálunk nekik a szép teljesítményhez!

bicogó2

bicogó3

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!