Factory Bike átadás – Környezetkímélő megoldások

Date:18 nov, 2015

Factory Bike átadás – Környezetkímélő megoldások

A BI-KA Logisztika Kft. idén novemberben ismét járműflottája bővítése mellett döntött. A mostani alkalommal azonban a környezettudatosságot és az egészséges életmódot szem előtt tartva a belső logisztikai folyamatainak megkönnyítését tűzte ki célul. November 17-én a Csepel Kerékpárcentrum és Szerviz ügyvezető igazgatója, Molnár Péter átadta vállalatunk első két Factory Bike kerékpárját. Ezen rendhagyó beszerzéssel egy új irányú bővítés és innováció felé lépett a logisztikai vállalat, amelynek köszönhetően a belső információáramlás is gyorsabbá válhat.

A Factory Bike-ok a vállalat belső folyamatainak figyelembe vételével, egyedi igényekre és arculatra lettek kialakítva a beszállító partner által. A BI-KA Logisztika Kft. jellegzetes sárga ponyvás kamionjainak dizájnjával harmonizáló kétkerekűek a vállalat Tószegi úti telephelyén kerültek átadásra. A kerékpárok a raktár és az AC/DC Logisztikai Parkban elhelyezkedő irodáink közötti közlekedést teszik egyszerűbbé és gyorsabbá, mindez környezetkímélő módon valósul meg a jövőben. Munkatársaink naponta többször is megteszik ezt a távolságot, amely személyautóval kevésbé költséghatékony és környezetbarát megoldás, gyalogosan pedig hosszú időt vesz igénybe. Mostantól azonban – köszönhetően a Csepel Kerékpár Kft. innovatív fejlesztésének –  munkatársaink gyorsan, egyszerűen, káros anyag kibocsájtás nélkül közlekedhetnek a logisztikai központunkban található épületek között.

 VMM_3874

Molnár Péter (Csepel Kerékpár Kft., ügyvezető), Vörösváczki Zsuzsanna (BI-KA Logisztika Kft., fuvarozási osztályvezető)  és Kurgyisné Balla Andrea (BI-KA Logisztika Kft., HR osztályvezető)

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!