BI-KA Logisztika TSM roadshow – Nyíregyháza

Date:24 máj, 2018

BI-KA Logisztika TSM roadshow – Nyíregyháza

A Tengelysúlymérő rendszer roadshow első állomása Nyíregyháza volt, ahol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi- és Iparkamarával együttműködésben szerveztük meg tájékoztató rendezvényünket. Az eseményen előadást tartott Dr. Katona Szabolcs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumból Innovációs és Technológiai Minisztériummá alakuló, a tengelysúmérő rendszerért felelős minisztérium főosztályvezető-helyettese, aki a június 1-i élesítés előtt első kézből, a legfrissebb információkat tudta átadni az érdeklődő piaci szereplőknek.

Az első előadást Becze László rendőr alezredes, a Szabolcs-megyei rendőr-kapitányság kiemelt fővizsgálójának balesetmegelőzéssel és biztonságos közlekedéssel kapcsolatos prezentációja követte, aki gyakorlati példákkal és megtörtént esetek tanulságaival hívta fel a közúti közlekedés veszélyeire a résztvevők figyelmét.

A rendezvényen megjelent érdeklődőknek lehetőségük nyílt kérdéseiket is feltenni az előadóknak, amely az élesítés előtt álló rendszerrel kapcsolatban sok, tapasztalaton alapuló tanulsággal szolgált az eseményen résztvevő fuvarozóknak, szállítmányozóknak, szakszervezeti tagoknak is.

A téma aktualitása és fontossága megkérdőjelezhetetlen, hiszen jelen pillanatban június 1-től objektív, élesített üzemmódban működő rendszer minden logisztikában érintett szereplőre hatással lesz. Vállalatunk ennek szellemében folytatja megkezdett roadshow-ját, a következő állomásokon, Törökbálinton május 30-án és Nagykanizsán június 6-án.

A törökbálinti rendezvényre 2018.05.25-ig tudnak jelentkezni az alábbi email címen: racz.roland@bi-ka.hu.

Várjuk Önöket szeretettel!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!