Gépjárműparkunk

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatás-nyújtásra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre.

Új tehergépjárműveink beszerzésénél a biztonság és ergonómia mellett környezettudatossági szempontokat is mérlegelünk. EURO 5-ös illetve EURO 6-os motorral felszerelt tehergépjárműveink átlagéletkora kevesebb, mint 1 év. Megbízóinknak a normál nyerges tehergépjárművek mellett 3 db 3 méter belmagasságú megakamion, 4 db 12 tonnás teherautó és 1 db expressz furgon is rendelkezésére áll. Az optimális üzemeltetés érdekében flottamenedzsment-rendszert alkalmazunk, ennek köszönhetően mindig friss információkkal szolgálhatunk a szállítmány aktuális helyzetéről.

Idén a saját tulajdonú tehergépjármű-flottánkat tovább bővítettük 21 db MAN és DAF nyergesvontatóval, illetve Schmitz félpótkocsival. Az új vontatókat adaptív sebességtartó automatikával, frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel, automatikus vészfékező rendszerrel és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával szerelték fel, a telematikai rendszer pedig lehetővé teszi a gépjárművezetők vezetési stílusának kielemzését, illetve e-menetlevél készítését. Így az új tehergépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalatunk fuvarozási tevékenysége még hatékonyabbá és biztonságosabbá váljon.

A megbízói igények biztonságos és költséghatékony kiszolgálása érdekében a közelmúltban lecseréltük a még 2011-ben és 2012-ben vásárolt legelső vontatóinkat. A 10 új MAN TGX 18.440 4X2 BLS nyergesvontató a legkorszerűbb környezetvédelmi kategóriába tartozó EURO 6-os motorral van felszerelve, melynek köszönhetően alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás és a környezetterhelés. Az ECO-móddal szintén további üzemanyag-megtakarítás érhető el, így a károsanyag-kibocsátás csökkenése mellett a megbízóknak is kedvezőbb megoldásokat tudunk kínálni. A biztonságos árutovábbítás és a közlekedési balesetek kockázatának csökkentése érdekében a vontatók sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, illetve adaptív sebességtartóval is el vannak látva.

A speciális igényeket kiszolgálva fejlesztettük ki a gumikerekes rakodó- ill. gumilánctalpas munkagépek szállítására alkalmas, nagy teherbírású mobil rakodórámpa-szolgáltatásunkat. Az eszköz használatának előnye az áru átvevője számára az, hogy a rakodáshoz kizárólag targoncát szükséges biztosítania, a mobil rakodórámpa mérete ugyanis lehetővé teszi, hogy az a tehergépjárművön szállítható és – szükség esetén a megfelelő körülmények mellett – bármikor üzembehelyezhető legyen. A rámpa maximum 8-10 tonna tömegű mezőgazdasági gépek, traktorok, rakodók, gumikerekű járművek, illetve gumilánctalpas gépek rakodásánál nyújt biztos megoldást.

Látni és látszani: A BI-KA is felkészült a közlekedésbiztonság terén »

Tekintse meg a járműflottánkról és eszközeinkről készült képeket!

speciális eszközök

b02

slider2

belföldi

MAN


Kapcsolat

BI-KA LOGISZTIKA Kft.

Központ:
5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
Telefon: +36 56 524 050
Fax: +36 56 524 040

Budapesti iroda:
1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

Központi e-mail: info@bi-ka.hu