Gépjárműparkunk

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatás-nyújtásra, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre.

Új tehergépjárműveink beszerzésénél a biztonság és ergonómia mellett környezettudatossági szempontokat is mérlegelünk. EURO 5-ös illetve EURO 6-os motorral felszerelt tehergépjárműveink átlagéletkora kevesebb, mint 1 év. Megbízóinknak a normál nyerges tehergépjárművek mellett 3 db 3 méter belmagasságú megakamion, 4 db 12 tonnás teherautó és 1 db expressz furgon is rendelkezésére áll. Az optimális üzemeltetés érdekében flottamenedzsment-rendszert alkalmazunk, ennek köszönhetően mindig friss információkkal szolgálhatunk a szállítmány aktuális helyzetéről.

Idén a saját tulajdonú tehergépjármű-flottánkat tovább bővítettük 21 db MAN és DAF nyergesvontatóval, illetve Schmitz félpótkocsival. Az új vontatókat adaptív sebességtartó automatikával, frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel, automatikus vészfékező rendszerrel és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával szerelték fel, a telematikai rendszer pedig lehetővé teszi a gépjárművezetők vezetési stílusának kielemzését, illetve e-menetlevél készítését. Így az új tehergépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalatunk fuvarozási tevékenysége még hatékonyabbá és biztonságosabbá váljon.

A megbízói igények biztonságos és költséghatékony kiszolgálása érdekében a közelmúltban lecseréltük a még 2011-ben és 2012-ben vásárolt legelső vontatóinkat. A 10 új MAN TGX 18.440 4X2 BLS nyergesvontató a legkorszerűbb környezetvédelmi kategóriába tartozó EURO 6-os motorral van felszerelve, melynek köszönhetően alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás és a környezetterhelés. Az ECO-móddal szintén további üzemanyag-megtakarítás érhető el, így a károsanyag-kibocsátás csökkenése mellett a megbízóknak is kedvezőbb megoldásokat tudunk kínálni. A biztonságos árutovábbítás és a közlekedési balesetek kockázatának csökkentése érdekében a vontatók sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, illetve adaptív sebességtartóval is el vannak látva.

A speciális igényeket kiszolgálva fejlesztettük ki a gumikerekes rakodó- ill. gumilánctalpas munkagépek szállítására alkalmas, nagy teherbírású mobil rakodórámpa-szolgáltatásunkat. Az eszköz használatának előnye az áru átvevője számára az, hogy a rakodáshoz kizárólag targoncát szükséges biztosítania, a mobil rakodórámpa mérete ugyanis lehetővé teszi, hogy az a tehergépjárművön szállítható és – szükség esetén a megfelelő körülmények mellett – bármikor üzembehelyezhető legyen. A rámpa maximum 8-10 tonna tömegű mezőgazdasági gépek, traktorok, rakodók, gumikerekű járművek, illetve gumilánctalpas gépek rakodásánál nyújt biztos megoldást.

Látni és látszani: A BI-KA is felkészült a közlekedésbiztonság terén »

Tekintse meg a járműflottánkról és eszközeinkről készült képeket!


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma
  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!