Gépjárműparkunk

A BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatás-nyújtásra. Ennek érdekében cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre. Az új tehergépjárműveink beszerzésekor számos fontos szempontot figyelembe veszünk, így a biztonság, az ergonómia és a környezettudatosság is kiemelt figyelmet kap.

Tehergépjárműveink EURO 6-os motorral vannak felszerelve, és átlagéletkoruk mindössze 1-2 év. Ezen kívül flottamenedzsment-rendszert alkalmazunk, ami lehetővé teszi, hogy mindig friss információkkal szolgáljunk a szállítmányok aktuális helyzetéről.

Darabszám Kamion  típusa Raktér paramétere méterben (szélesség x hosszúság x magasság) Szállítható köbméter Szállítható  maximális súly Szállítható EUR palettaszám
57 darab MEGA típusú, ponyvás tehergépjármű 2,4*13,6*3 97 cbm 26 to 33
3 darab TANDEM típusú tehergépjármű 120 cbm 23,5to 36
28 darab Ponyvás, normál nyerges tehergépjármű 2,4*13,6*2,75 90 cbm 26 to 33
7 darab Ponyvás tehergépjármű 2,4*6*2,7 40 cbm 5 to 15

Idén saját tulajdonú tehergépjármű-flottánk közel 100 tehergépjárműből áll. A vontatók típusai között megtalálhatóak a DAF XF, a Mercedes Actros, a MAN TGX és a Scania. Az általunk használt pótkocsik többsége Schwarzmüller márka. Az új vontatóink számos innovatív technológiával rendelkeznek, mint például az adaptív sebességtartó automatika, a frontális ütközésre figyelmeztető rendszer, az automatikus vészfékező rendszer és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatika. Emellett telematikai rendszerünk lehetővé teszi a gépjárművezetők vezetési stílusának kielemzését és e-menetlevél készítését is.

Flottánk nyugat-európai viszonylatokon végez fuvarozási feladatokat elsősorban autóipari, high-tech, mezőgazdasági és mezőgazdasági gépgyártó megbízóink számára.

Az új tehergépjárműveink jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalatunk fuvarozási tevékenysége még hatékonyabbá és biztonságosabbá váljon. Meggyőződésünk, hogy az általunk alkalmazott modern technológiák és a folyamatos fejlesztések révén továbbra is a legjobb minőségi szolgáltatásokat nyújtjuk partnereink számára.

 


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!