BusinessFlow Fórum – A tartós üzleti siker titka

Date:06 nov, 2015

BusinessFlow Fórum – A tartós üzleti siker titka

2015. november 5-én került megrendezésre az Együttműködő Vállalkozók Szervezete BusinessFlow – Üzleti Áramlás Fórum elnevezésű rendezvénye Budapesten, ahol gyakorló vállalatvezetők osztották meg sikerük és hatékony növekedési stratégiájuk titkait. Az eseményen konzultációra, brainstorming jellegű és kötetlen beszélgetésre is lehetősége nyílt a résztvevőknek, miközben megismerkedhettek az aktuális cégvezetési, értékesítési, vállalkozásfejlesztési trendekkel, eszközökkel és legjobb gyakorlatokkal.

Az egyes szekciók témavezetői között olyan elismert szakemberek szerepeltek, mint Joó Zsuzsanna business és management coach (Karrier-Iskola Kft.), Dr. Németh Balázs vezetési és lean tanácsadó, ügyvezető igazgató (Kvalikon Kft.), Vereb István, a tudatos üzleti együttműködések mestere (Együttműködő Vállalkozók Szervezete), Kerékgyártó Erika értékesítési szakember és Dr. Karmazin György, alapító-tulajdonos (BI-KA Logisztika Kft.).

Dr. Karmazin György prezentációjából a résztvevők megtudhatták, hogyan sikerült felépíteni és növekedési pályán tartani az egykor kis családi vállalkozásból induló, mára 6 milliárdos árbevételű, régiós piacvezető BI-KA Logisztika Kft-t.

Az előadása során megfogalmazott egyik fő megállapítás, hogy egy vezető számára nem az a kihívás, hogy ő maga jó döntéseket hozzon a szervezete élén, hanem az, hogy képes-e arra, hogy az általa vezetett közösség kihozza magából a legjobb döntést a vállalati célok elérése érdekében. Ez utóbbi elérésében a legmegfelelőbb eszköz a stratégiai gondolkodás alkalmazása és egy olyan sajátos vállalati kultúra kialakítása, melyben a motivált és elkötelezett munkatársak közös vízió mentén haladva végzik munkájukat.

Dr. Karmazin György üzenete a nehézségekkel küzdő, növekedésben megtorpanó vállalatok vezetői számára az, hogy „ne csak a meglévő módszerek ismételgetésétől várjunk újabb vagy jobb eredményeket, hanem azokból ki- vagy hátralépve, az új menedzsment technikák alkalmazhatóságát a saját szervezetünkben kipróbálva, bátran kísérletezzünk és lehet, hogy ettől leszünk sikeresebbek és versenyképesebbek.”

Dr. Karmazin György előadása letölthető ide kattintva>>

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!