Pályázatok

Projekt rövid leírása:

A GINOP-6.1.6-17 projektünk célja a pályázati felhívással összhangban az egész életen át tartó tanulás elősegítése, munkavállalóink készségeinek fejlesztése, beosztásuknak, munkakörüknek megfelelő kompetenciák erősítése, az alkalmazottaink foglalkoztathatóságának növelése, melynek köszönhetően növekedhet a vállalkozásunk versenyképessége.

Kezdeményezett neve: BI-KA Logisztika Kft.
Pályázat címe: „Munkahelyi képzések megvalósítása a BI-KA Logisztika Kft-nél”
Támogatás összege: 10,21 Millió Forint
Támogatás mértéke (%-ban): 100%
Azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00467
A projekt tényleges befejésének dátuma: 2019.12.31.

 

Projekt rövid leírása:

A pályázat elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl, az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

Kezdeményezett neve: BI-KA Logisztika Kft.
Pályázat címe: „Gyakornok foglalkoztatása a BI-KA Logisztika Kft-nél”
Támogatás összege: 6,41 Millió Forint
Támogatás mértéke (%-ban): 100%
Azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02571
A projekt tényleges befejésének dátuma: 2019.02.28

 

 

 

A projekt tartalmának rövid leírása:

A munkahelyi rugalmasság és munka minőségének ösztönzésén keresztül a foglalkoztatás rugalmas módjaival mind a keresleti, mind a kínálati oldalon potenciális „tartalékok” szabadíthatók fel, ami növelheti a foglalkoztatottak számát. Vállalati oldalról a rugalmas foglalkoztatás növelheti a gazdasági alkalmazkodóképességet és ez által a versenyképességet is. Másrészt több olyan csoport is van a munkaerőpiacon, amely valamilyen oknál fogva nem tud, vagy nem akar hagyományos foglalkoztatási formában elhelyezkedni kisgyermek nevelése, idős hozzátartozó gondozása, vagy oktatásban való részvétel miatt. E potenciál kihasználása érdekében a felhívás célja a vállalati munkaszervezési kultúra javítása, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztése, valamint a munka és a magánélet összehangolása.

A fejlesztés kiindulópontja, hogy a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő megoldások olyan emberek, köztük kiemelten a kisgyermeket nevelő szülők munkaerő-piacra való sikeres visszatérését, valamint alkalmazkodóképességük fejlesztését is lehetővé teszik, akik ilyen megoldások hiányában távol maradnának a munkaerő-piactól. A munka és a magánélet összehangolását elősegítő intézkedések hozzájárulnak a kisgyermeket nevelő szülők, valamint egyéb speciális élethelyzetben lévő csoportok (pl. munka mellett tanulmányokat folytatók, idős vagy beteg családtagot ápolók) foglalkoztatásának növeléséhez. A munka és a magánélet összehangolásának egyik legfontosabb eszköze a rugalmas foglalkoztatás. Magyarországon ennek aránya annak ellenére alacsony, hogy a jogszabályok tág lehetőséget adnak annak alkalmazására. A Munka Törvénykönyve alapján a (gyermekgondozása céljából igénybe vett fizetés nélküli szabadságról visszatérő szülő számára a gyermek 3 éves koráig, három vagy több gyermeket nevelő munkavállaló esetén a gyermek 5 éves koráig kötelezően biztosítandó) részmunkaidőn kívül pl. a munkakör megosztása az osztott munkaidőben való foglalkoztatás, a távmunka végzés, a munkaidőkeret alkalmazása is megjelenik. Jelen intézkedés egyik fő célja a rugalmas foglalkoztatás (atipikus foglalkoztatási formák, rugalmas munkaszervezés) elterjesztése. Ennek érdekében a munkáltatók számára olyan felhívás megjelentetése indokolt, mely a munkáltató előzetes átvilágítását, átalakítási, szervezetfejlesztési javaslatokat, azok végrehajtásához kapcsolódó tanácsadást, a rugalmas foglalkoztatási formák és munkaszervezési módok, új pozíciók bevezetését, valamint az ehhez kapcsolódó költségek ellentételezését is magában foglalja.

Kedvezményezett neve: BI-KA Logisztika Kft.

Projekt címe: “Rugalmas foglalkoztatással az üzleti eredményességért a BI-KA Logisztika Kft-nél”

Támogatás összege: 14 827 700 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00419

A projekt tényleges befejezésének dátuma: 2018. május 26.

 


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem és elfogadom a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!