A BI-KA a megye legmeghatározóbb vállalatai között

Date:19 nov, 2015

A BI-KA a megye legmeghatározóbb vállalatai között

Az idei évben immáron 20. alkalommal jelent meg a Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdaságát bemutató TOP 50 kiadvány, a NAV Észak-alföldi Regionális Főigazgatósága és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szerkesztésében. A rangsor kihirdetésére és a kiadvány ünnepélyes átadására 2015. november 18-án került sor a Megyeháza Dísztermében.

Vállalatunkat idén is az a megtiszteltetés érte, hogy szerepelhet a megye 50 legmeghatározóbb gazdálkodó szervezete között: árbevétel-, eredmény- és létszámadatok alapján a 45. helyet foglaljuk el.  Külön öröm számunkra, hogy az ágazatokat vizsgálva a szállítási, raktározási szektorban tevékenykedő 352 gazdasági társaság közül kizárólag a BI-KA Logisztika Kft. szerepel a listában, megerősítve ezzel is piacvezető szerepünket. Vállalatunk a szállítás, raktározás árbevételéből 12,7%-os részarányt képvisel, az értékesítés nettó árbevételének alakulását vizsgálva pedig 11,8%-os növekedést realizált az ágazatban tapasztalható 14,4%-os csökkenéssel szemben. Büszkék vagyunk arra is, hogy kiemelt gazdálkodóként jelentős létszámnövekedést (17,9 %) értünk el az elmúlt éveket tekintve, míg ezzel egy időben a megyében csökkent (-15,8 %) az ágazatban dolgozók létszáma.

A TOP50 kiadvány ünnepélyes átadásán vállalatunk tulajdonosai, Dr. Karmazin György és Dr. Karmazinné Biró Anita, valamint Varga László raktárlogisztikai osztályvezető képviselték a BI-KA Logisztika Kft-t.

Ezúton gratulálunk minden, a TOP 50 kiadványban szereplő vállalatnak és további sikereket, eredményes működést kívánunk nekik!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!