Karácsonyi Jótett – Legyen másnak is békés ünnepe!

Date:14 dec, 2015

Karácsonyi Jótett – Legyen másnak is békés ünnepe!

Idén került sor a BI-KA Logisztika Kft. első Karácsonyi Jótett elnevezésű kezdeményezésére, mely során minden munkatársnak lehetősége nyílt egy kis figyelmességgel szebbé varázsolni valaki más ünnepét.

Egy héten keresztül gyűjtöttük munkatársaink adományait a Városmajor úti irodánk karácsonyfája alatt Vikinek, a nehéz sorsú kislánynak, valamint a Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány kutyusainak.

Viki édesanyja szívszorító levelében kért segítséget mindenkitől, akihez eljut történetük. A tiszajenői kislánynál 3 éves korában diagnosztizáltak agydaganatot, azóta számos műtéten esett át. Mindez lelkileg és anyagilag is nagyon megviselte a családot, akik bármilyen felajánlást szívesen fogadnak. Vállalatunk összefogásának eredményeként összegyűlt 3 láda tartós élelmiszer, játékok, tisztálkodási- illetve tisztítószer kb. 40 ezer forint értékben. A csomagokat egy munkatársunk a napokban szállította el a családnak, akik nagy örömmel fogadták a nem várt ajándékot.

karácsonyi jótett1

A beteg kislány családja mellett gyűjtöttünk a Szolnok Városi Állatotthon kutyusainak is. Az állatotthon dolgozóinak és lakóinak mindennapjaihoz szükséges adományokat igyekeztünk gyűjteni, így munkatársaink összefogásával 27 kg szárazeledel, sok-sok konzerv és szalámi gyűlt össze a kutyusok örömére.

karácsonyi jótett2

Reméljük, munkatársaink adományaival mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy Nekik is békében telhessenek a Karácsonyi ünnepek!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!