Impresszum

 1. AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Az üzemeltető neve: BI-KA Logisztika Kft.

Az üzemeltető székhelye: 5000 Szolnok, Városmajor út 23.

Az üzemeltető postacíme: 5000 Szolnok, Városmajor út 23.

Céget bejegyző bíróság neve: Szolnoki Törvényszék

Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 16-09-010251

Az üzemeltető adószáma: 14392014-2-16

 1. AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Telefon: 0656524050

E-mail: info@bi-ka.hu

 1. AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA

A weboldal tárhelyszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u 4/A. X. em. 241., telefon: 0617892789, fax: 0617893789, e-mail: support@tarhely.eu).

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a BI-KA Logisztika Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A BI-KA Logisztika Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 • A BI-KA Logisztika Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a BI-KA Logisztika Kft. jogosult.
 • A BI-KA Logisztika Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A BI-KA Logisztika Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 • A BI-KA Logisztika Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A BI-KA Logisztika Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a BI-KA Logisztika Kft. kifejezetten kizárja.
 • A BI-KA Logisztika Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a BI-KA Logisztika Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!