Speciális eszközökkel a megbízói igények szolgálatában

Date:03 júl, 2015

Speciális eszközökkel a megbízói igények szolgálatában

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatások nyújtására, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre.

Új tehergépjárműveink beszerzése során a biztonság és ergonómia mellett környezettudatossági szempontokat is mérlegelünk, EURO 5, illetve EURO 6 motorral felszerelt tehergépjárműveink átlagéletkora 1,4 év. A normál nyerges tehergépjárművek mellett 3 db 3 méter belmagassággal bíró megakamion, 4 db 12 tonnás teherautó, és 1 db expressz furgon is rendelkezésére áll megrendelőinknek. Az optimális üzemeltetés érdekében flottamenedzsment rendszert alkalmazunk, ennek köszönhetően mindig friss információkkal szolgálhatunk a szállítmány aktuális helyzetéről.

A közelmúltban saját tulajdonban lévő tehergépjármű flottánkat tovább bővítettük többek között tíz DAF XF 460 Euro 6 Space Cab nyerges vontatóval, amelyeket adaptív sebességtartó automatikával, frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel, automatikusan vészfékező rendszerrel és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával szereltek fel, a WebEye telematikai rendszer pedig lehetővé teszi a gépjárművezetők vezetési stílusának kielemzését, illetve e-menetlevél készítését. Így az új tehergépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy még hatékonyabbá és biztonságosabbá váljon vállalatunk fuvarozási tevékenysége.

A speciális igényeket kiszolgálva fejlesztettük ki a gumikerekes rakodó vagy gumilánctalpas munkagép szállítására alkalmas nagy teherbírású mobil rakodórámpáinkat. Előnyük az áru átvevője számára az, hogy a rakodáshoz kizárólag a targoncát szükséges biztosítania, a mobil rakodórámpa méretei ugyanis lehetővé teszik, hogy a tehergépjárművön  szállítható és – szükség esetén, a megfelelő körülmények mellett – bármikor üzembe helyezhető legyen. A rámpa maximum 8-10 tonna tömegű mezőgazdasági gépek, traktorok, rakodók, gumikerekű járművek, illetve gumilánctalpas gépek rakodásánál nyújt biztos megoldást.

Egyedi igényeik esetén is keressenek bennünket bizalommal, korszerű megoldásokkal állunk rendelkezésükre!

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!