Speciális eszközökkel a megbízói igények szolgálatában

Date:03 júl, 2015

Speciális eszközökkel a megbízói igények szolgálatában

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatások nyújtására, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre.

Új tehergépjárműveink beszerzése során a biztonság és ergonómia mellett környezettudatossági szempontokat is mérlegelünk, EURO 5, illetve EURO 6 motorral felszerelt tehergépjárműveink átlagéletkora 1,4 év. A normál nyerges tehergépjárművek mellett 3 db 3 méter belmagassággal bíró megakamion, 4 db 12 tonnás teherautó, és 1 db expressz furgon is rendelkezésére áll megrendelőinknek. Az optimális üzemeltetés érdekében flottamenedzsment rendszert alkalmazunk, ennek köszönhetően mindig friss információkkal szolgálhatunk a szállítmány aktuális helyzetéről.

A közelmúltban saját tulajdonban lévő tehergépjármű flottánkat tovább bővítettük többek között tíz DAF XF 460 Euro 6 Space Cab nyerges vontatóval, amelyeket adaptív sebességtartó automatikával, frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel, automatikusan vészfékező rendszerrel és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával szereltek fel, a WebEye telematikai rendszer pedig lehetővé teszi a gépjárművezetők vezetési stílusának kielemzését, illetve e-menetlevél készítését. Így az új tehergépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy még hatékonyabbá és biztonságosabbá váljon vállalatunk fuvarozási tevékenysége.

A speciális igényeket kiszolgálva fejlesztettük ki a gumikerekes rakodó vagy gumilánctalpas munkagép szállítására alkalmas nagy teherbírású mobil rakodórámpáinkat. Előnyük az áru átvevője számára az, hogy a rakodáshoz kizárólag a targoncát szükséges biztosítania, a mobil rakodórámpa méretei ugyanis lehetővé teszik, hogy a tehergépjárművön  szállítható és – szükség esetén, a megfelelő körülmények mellett – bármikor üzembe helyezhető legyen. A rámpa maximum 8-10 tonna tömegű mezőgazdasági gépek, traktorok, rakodók, gumikerekű járművek, illetve gumilánctalpas gépek rakodásánál nyújt biztos megoldást.

Egyedi igényeik esetén is keressenek bennünket bizalommal, korszerű megoldásokkal állunk rendelkezésükre!