Nagy nyári rajzverseny – “A jövő kamionja”

Date:23 jún, 2017

Nagy nyári rajzverseny – “A jövő kamionja”

Játékszabály:

A versenyre két kategóriában lehet nevezni:

  • óvodás kategória (3-7 éves korig)
  • iskolás kategória (7-14 éves korig)

A pályamunkákat az alábbi elérhetőségekre várjuk:

E-mail: rajzverseny2017@bi-ka.hu

Levelezési cím: BI-KA Logisztika, 5000 Szolnok, Városmajor út 23.

Meghosszabbított beküldési határidő: 2017.07.03. – 2017.09.30.

A rajzok mellé csatolt levélben szükséges megküldeni a támogatni kívánt óvoda/iskola nevét, a csoport/osztály nevét, a gyermek nevét és életkorát, valamint az egyik szülő/gondviselő nevét és e-mailes, illetve telefonos elérhetőségét is.

A nevezési időszak lezárulása után az összes pályamunkát digitalizáljuk és feltöltjük a BI-KA Logisztika Kft. Facebook oldalára, ahol 2017.10.15-től 2017.11.15-ig lehet szavazni a feltöltött művekre. Szavazni bárki tud, a pályamű kedvelésével, valamint az „Imádom” reakcióval. (A közösségi oldalon megjelent többi „Vicces”, „Hűha”, „Szomorú”, „Dühítő” reakciók nem számítanak érvényes szavazatnak.)

A versenyben az nyer, így a kategóriánkénti 100.000 Ft értékű díjazásra az a pályamű jogosult, amely a legtöbb szavazatot kapja a megjelölt időszakban. A szavazatokat ügyvezetőnk jelenlétében összesítjük, majd ezt követően 2017. november 22-én hirdetjük ki az eredményt. A nyerteseket e-mailben, valamint Facebook oldalunkon értesítjük, a nyeremény átadására pedig december 6-ig kerítünk sort.

A pályázók adatait Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, kizárólag a pályázattal összefüggő célból kezeljük, azt harmadik félnek át nem adjuk. A pályázók a pályaművük benyújtásával egyidejűleg kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkotó nevét és életkorát a BI-KA Logisztika Kft. a Facebook oldalán nyilvánosan közzétegye, valamint a pályaműveket online és nyomtatott anyagaiban korlátlanul felhasználhassa, külön ellenszolgáltatás nélkül.

A versenyen 10 legjobb eredményt elért rajzot kiállítjuk a BI-KA Logisztika Kft. budapesti telephelyén.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!