Budapesti Üzletfejlesztési Központtal bővültünk

Date:26 jan, 2017

Budapesti Üzletfejlesztési Központtal bővültünk

Mozgalmasan telt a BI-KA Logisztika Kft. fennállásának 25. évfordulója, mely során akadt is ok az ünneplésre, hiszen a jubileumi év számos sikert tartogatott a társaság számára:

Az eddigi elismerések sorába újabbak álltak, a szolgáltató elnyerte a Claas Csoport „Év logisztikai beszállítója” címet, az V. Greennovációs Nagydíj pályázaton elismerésben, a K&H Bank által pedig családi vállalatok kiválósági díjban részesült.

A rugalmas kiszolgálás érdekében legkorszerűbb környezetvédelmi kategóriába tartozó új vontatókkal és félpótkocsikkal bővült a vállalat flottája, illetve sikeresen bevezette az ISO 14001 környezetirányítási rendszert, teljesítette az AEO vámhatósági auditot.

A fentiek mellett a negyedszázados piaci jelenlétnek köszönhető tapasztalat alapján a vezetőség a piacbővítés terén is új irányokat és stratégiai célkitűzéseket fogalmazott meg az elmúlt időszakban. Ezek között a regionális jelenléten túl az erőteljesebb budapesti valamint országos megjelenés is szerepelt. Így 2017. januárban a BI-KA Logisztika Kft. elindította Üzletfejlesztési Központját a fővárosban.

A központ létrehozásának célja az eddigi magas színvonalú ügyfélkiszolgálás megtartása mellett az, hogy előkészítse a vállalat meghatározó közép- és kelet-európai, komplex logisztikai szolgáltatóvá válását.

Ha kapcsolatba szeretne lépni az Üzletfejlesztési Központtal, írjon nekünk az uzletfejlesztes@bi-ka.hu e-mail címre vagy keresse közvetlenül munkatársainkat:

Katkics Attila – Osztályvezető

Mobil: +36-30/7576-663

E-mail: katkics.attila@bi-ka.hu

Linkedin

 

Csóka Bence – Értékesítő

Mobil: +36-30/4384-113

E-mail: csoka.bence@bi-ka.hu

Linkedin

 

Hodosi Viktor – Értékesítő

Mobil: +36-30/303-8200

E-mail: hodosi.viktor@bi-ka.hu

Linkedin

 

Gál István – Projekt menedzser

Mobil: +36-30/2285-900

E-mail: gal.istvan@bi-ka.hu

Linkedin

 

Németh Nóra – Gyakornok

E-mail: nemeth.nora@bi-ka.hu

Linkedin

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!