Inspiráló kerekasztal-beszélgetés a KKV Koktél rendezvényen

Date:12 jún, 2017

Inspiráló kerekasztal-beszélgetés a KKV Koktél rendezvényen

„A KKV szektor növekedési kihívása és korlátai” témakörben került megrendezésre szerdán a KKV Koktél rendezvény. A CFA Society Hungary, a BÉT és a Heal Partners szervezésében létrejövő nívós eseménynek a Paulay Rendezvényterem adott helyet, közönségét tulajdonosok, vállalatvezetők, magasan képzett pénzügyi szakemberek, illetve a pénzügyi és jogi szakma képviselői alkották.

A bevezető előadás során a KKV-k magyar gazdaságban betöltött szerepéről és növekedési kihívásairól hallhattak a résztvevők a társszervezők előadásában. Az esemény magját a paneltagok előadása alkotta, akik inspiráló gondolatokat osztottak meg a közönséggel; saját tapasztalataikról, döntési nehézségeikről, és az azokat vezérlő stratégiákról számoltak be.

Alapító tulajdonosunk – Dr. Karmazin György a felkérésnek eleget téve „Szervezetépítési stratégiák, tulajdonos-management szerepek szétválasztása” témakörben fejtette ki véleményét. Több mint húsz év kitartó munkáját követően 2013-ban Dr. Karmazin György visszalépett A BI-KA Logisztika Kft. operatív irányításától. A döntés előkészítés és kivitelezés folyamatáról, a management megszervezéséről, a valós háttérbe lépésről és az azzal kapcsolatos érzéseiről osztotta meg tapasztalatait az érdeklődő közönséggel.

A rendezvényről a hivatalos sajtótájékoztató az alábbi linken érhető el:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/a_magyar_cegeknek_nem_lekuzdhetetlen_akadaly_a_negy_nagy_novekedesi_korlat.2.253285.html

A BI-KA Logisztika Kft. több, mint 25 éves szakmai háttérrel, 6 milliárd Forint feletti éves árbevétellel, stabilan birtokolja a Közép-Magyarország régió kiemelkedő komplex logisztikai szolgáltatója címet. Közel 100 gépjárműből álló modern flottával, magasan képzett, elkötelezett, 180 fős csapattal és egyedi igényekre szabott megoldásokkal áll partnerei szolgálatára bármilyen felmerülő logisztikai igény kapcsán.

 

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!