Teendők első fuvar esetén

1. lépés: Árajánlatkérés

árajánlatVárjuk írásos megkeresését az info@bi-ka.hu email címre, illetve telefonon a 06-56/524-050-es központi telefonszámon.

Az árajánlatkérő sablonok eléréséhez kattintson ide.

2. lépés: Személyre szabott árajánlat megtekintése, részletek pontosítása

egyeztetésMunkatársaink minden esetben igyekeznek az adott fuvarfeladatra megtalálni az Ön számára legoptimálisabb megoldást, ennek érdekében e-mail-en és  telefonon is felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek leegyeztetése és az esetleges változtatások kezelése céljából.

Első fuvar esetén értékesítő munkatársaink tartják leendő partnereinkkel a kapcsolatot. Elérhetőségeikhez kattintson ide.

3. lépés: Partner és fizetési adatlap kitöltése

kitöltésAz ajánlat elfogadása után vállalatunk egyik formanyomtatványát, a Partner és fizetési adatlapot szükséges kitöltenie leendő partnerünknek és faxon vagy szkennelve visszaküldeni részünkre. Ennek segítségével a készített hivatalos dokumentumok (visszaigazolás, számla, hivatalos levelezés, nyilvántartás) a valóságnak megfelelő, naprakész adatokat fognak tartalmazni, mely mindkét félnek megkönnyíti az ügyintézést.

Az adatlap letöltéséhez kattintson ide.

4. lépés: Fuvarmegbízás kitöltése

kitöltAmennyiben elnyerte a tetszését ajánlatunk, a fuvarmegbízáshoz használhatja a saját formanyomtatványát vagy a cégünk által biztosított dokumentumot. A kitöltött, aláírt és lepecsételt nyomtatványt kérjük, küldje el számunkra email-en az info@bi-ka.hu címre vagy a 06-56/524-040-es központi fax számra.

Fuvarmegbízás nyomtatvány letöltéséhez kattintson ide.

5. lépés: A megbízás visszaigazolása

visszaigazolásÍrásos visszaigazolásunk tartalmazza a szállítás minden fontos paraméterét (áru megnevezését, méretét, súlyát, értékét, felrakó és lerakó helyét, a fizetési határidőt stb.). A fuvarfeladat során folyamatos szóbeli kommunikáció zajlik vállalatunk és a partner között.

6. lépés: Az áru leszállítása, fuvarszámla és fuvarlevél elküldése

latvanyA szállítási feladat teljesítését követően kerül kiállításra a fuvarszámla. Az eredeti fuvarlevelet (CMR) minden esetben eljuttatjuk megbízónk számára, mely a feladótól történő áruátvételkor és a címzetthez történő kiszállításkor átvételi elismervényként is szolgál.

7. lépés: Elégedettségmérés

enquêteVállalatunk számára kiemelten fontos megbízóink véleménye a nyújtott szolgáltatásainkkal kapcsolatban, mely segít abban, hogy minden esetben az igényeiknek megfelelő megoldásokat kínáljuk.

Elégedettségmérő kérdőíveinket ide kattintva érheti el.

 


Kapcsolat

BI-KA LOGISZTIKA Kft.

Központ:
5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
Telefon: +36 56 524 050
Fax: +36 56 524 040

Budapesti iroda:
1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

Központi e-mail: info@bi-ka.hu