Törökbálinton folytattuk a TSM roadshow-t

Date:30 máj, 2018

Törökbálinton folytattuk a TSM roadshow-t

A sikeres első, nyíregyházi állomás után Törökbálinton, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve folytatta vállalatunk az idén tavasszal megkezdett roadshow-ját, amelynek fókuszában a héten élesítésre kerülő Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer áll.

Ahogy Nyíregyházán, ezúttal is a Tengelysúlymérő rendszerért felelős Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársa, Rónay-Tobel Beatrix főosztályvezető asszony kezdte az előadásokat. A több mint harminc érdeklődőt természetesen elsősorban a TSM rendszer működése, a mérések pontossága és mikéntje, valamint és az élesítéssel kapcsolatos dátumok érdekelték legjobban. A rendezvényen elhangzott: jelen állás szerint 2018.06.01-én, azaz most pénteken a rendszer éles állapotba kerül, és az objektív üzemmódba állított kapuk mérni fogják a túlsúlyos fuvareszközöket.

Vállalatunk idén a biztonságos közlekedés témakörét tűzte ki zászlajára, mint legfontosabb terület, a társadalmi felelősség vállalás jegyében. Kapcsolódva a biztonságos közlekedést is szolgálni hivatott TSM rendszer előadása mellé, az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának rendőr alezredese, Kürti István tartott előadást a balesetmegelőzés és biztonságos közlekedés témakörében.

Galéria a rendezvényről:

 

Folytatás jövő hét szerdán Nagykanizsán: várunk szeretettel mindenkit, aki a már éles rendszerrel kapcsolatban szeretne a legfrissebb információkhoz jutni. Jelentkezni a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamaránál, vagy a racz.roland@bi-ka.hu email címen, 2018.06.05. 12:00-ig lehetséges.

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!