Új raktárbázis az MO – autópályához közel _ Dunaharaszti ipari területén

 • -

Új raktárbázis az MO – autópályához közel _ Dunaharaszti ipari területén

Budapesten vállalatunk raktára felmondásra került, mivel csekély alapterülete és gyenge infrastruktúrája nem tette lehetővé,
hogy komplex logisztikai szolgáltatást építhessen ki cégünk a lokális ügyfelek számára.

Így a közelben Dunaharaszti ipari területén, az MO-hoz közel, egy újszerű raktárba költözött a raktárlogisztikai osztály budapesti részlege és kezdte meg a működését 2023. március 01-jétől.

A raktár 1280 m2 alapterületű. Három dokkoló kapuval rendelkezik, így egy időben lehetőség van több kamion gyors és szakszerű rakodására.Az épület belmagassága 9 méter, így a tömbös tárolás mellett lehetővé teszi a polcrendszer kialakítását palettás áruk korszerű tárolására,mint további fejlesztési lehetőség ügyfeleink igényeinek megfelelően.

A raktár nyitvatartási ideje: 8.00-16.30.

A cégvezetés törekvése, hogy komplex raktári szolgáltatás és országos disztribúció kerüljön kialakításra, a BI-KA / Dunaharaszti raktárbázisán.

Üzletfejlesztési oldalon megkezdődött a Budapest közeli raktárlogisztikai szolgáltatásra nyitott partnerek megkeresése, hogy a jelenlegi árualap új ügyfelek megbízásai által növekedjen


 • -

Munkatársi workshopok – A TEA világa

A tudás megosztása mindig fontos volt vállalatunk életében.
2023-ban indítottunk útjára egy olyan előadás sorozatot, ahol munkatársaink mesélnek érdekes hobbijaikról.
Első interaktív workshop a TEÁK világába kalauzolta el a résztvevőket. Farkas Levente projektmenedzser kollégánk négy éve intenzíven tanulmányozza a világ teáinak történelmét, feldolgozását, fogyasztási szokásait. A közös program során elkalauzolta a résztvevőket – természetesen csak virtuálisan – Kínába, Japánba, ahol megismerkedtek a híres és különleges teafajtákkal. Közösen készítettek és fogyasztottak el oolong, zöld és vörös teákat. Megállapítást nyert, hogy ilyen ízvilágában és fogyasztási élményben a tea kapcsán még nem volt része senkinek a résztvevő munkatársak közül.
Szolnoki és budapesti telephelyünkön is nyitott és érdeklődő társaság jött össze erre a közös TEA SZEÁNSZRA. Interaktív volt a program, hiszen számtalan kérdés merült fel a résztvevőkben. A finom teák mellett érdekes beszélgetések alakultak ki. Jó volt együtt!
Köszönjük Leventének az élményt és azt, hogy ezt az érdekes tudást megosztotta munkatársainkkal!

 


 • -

2023-as év egy munkatársi „charity” programmal indult. Páratlan kollegiális összefogással és a cég támogatásával 400.000 forint értékben tudtunk segítséget nyújtani egy „BI-KA”-s munkatárs részére!

Egy raktári dolgozó kollégánk kisfia (Zsoltika) 16 éves és SMA 1-es típusú betegséggel él egy Szolnok melletti településen.
Minden orvosi kezelése Zsoltikának Budapesten történik, ahova minden gyógyászati eszközzel együtt szállítja fel a családja havi rendszerességgel. Anyagi segítséget kért a Szikora család egy használt kisbusz megvásárlásához.

Az adományozásnak hagyománya van a vállalat életében.

Nagyon örömünkre szolgált, hogy a segítségnyújtásban munkatársaink is részt vettek!


 • -

Év végi ajándékozás helyett “charity” program

Vállalatunk menedzsmentje azt a döntést hozta, hogy ügyfeleink ajándékozására szánt összeget egy hasznos és fontos ügy patronálására fordítja. A tavalyi évhez hasonlóan egy munkatársunk támogatására esett a választás, akinek egy autizmus spektrumzavarral diagnosztizált kicsi, óvodás fia van. Ezt a család ebben az évben tudta meg, így kétféle segítséget találtunk ki közösen a szülők bevonásával.

A kisfiú fejlesztését szolgálja egy kutyás terapeuta és fejlesztő bevonásával végzett 10 alkalmas foglalkozás sorozat Szolnokon. A támogatás másik része pedig, öt alkalmas szülői tréning, melyet egy a témával foglalkozó alapítvány szervez pszichológus bevonásával. Ennek célja, hogy a szülők megértve a gyermek speciális igényeit a fejlesztést támogatni tudják otthoni környezetben is és adaptálják egy új családi élet kialakításához.


 • -

Sikeres környezetirányítási rendszer audit 2023

Vállalatunk ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer felügyeleti auditja sikeresen lezajlott 2023.januárjában.

Az audit folyamat során pozitív elemként került meghatározásra:

 • a vállalatunk által, gépjárművezetők részére szervezett Eco-driving képzés és annak magas színvonalon összeállított anyaga, tartalma;
 • a flotta üzemeltetés megfigyelésére szolgáló, részletes elemzési és kimutatási rendszer;
 • a flotta nyomon követésére szolgáló, tavalyi évben bevezetett Webfleet rendszer felhasználóbarát felülete;
 • a Tószegi úti raktárbázisunkba telepített, csomagolási fólia hulladék tömörítésére szolgáló hulladékprés hatékony alkalmazása.

 • -

Évek óta a Vöröskereszt támogatója a BI-KA Logisztika Kft.

A szolnoki helyi Vöröskereszt szervezettel több éve áll vállalatunk kapcsolatban. Térségünkben Jász-Nagykun-Szolnok megyében évi több alkalommal szervez a Vöröskereszt segélyezési akciókat. Ennek van egy raktár területet igénylő logisztikai része az adományok elosztásához. A BI-KA Logisztika Kft. saját raktár infrastruktúráját felajánlva vesz részt ezekben a programokban. A Vöröskereszt ezt a támogatást emléklap átadásával köszönte meg vállalatunk részére 2022.novemberében.


 • -

Jász-Nagykun-Szolnok megye TOP 50 cége között a BI-KA Logisztika Kft.

2023.januárjában megrendezésre került a Jász-Nagykun Szolnok vármegye Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a „TOP 50 vállalkozás díjátadó gála” névre hallgató rendezvény. Vállalatunk képviseletében Varga László raktár logisztikai osztály vezetője volt jelen.

Jász-Nagykun Szolnok megye gazdasági vállalkozásainak száma 2021-ben 56.000, ebből közel 7.000 társas vállalkozásként van regisztrálva. Ezt figyelembe véve rendkívüli eredmény, hogy a BI-KA Logisztika Kft. a TOP 50 legjelentősebb vállalkozás között van.

A teljes listát tekintve a 2021-as év üzleti eredményeit nézve (az árbevétel: 7.2 milliárd forint volt) a BI-KA Logisztika Kft. a 44.helyen végzett a rangsorban, így két helyezést javítva az előző évi eredményén.

A rangsorban lévő vállalkozások tevékenységét tekintve nagyrészt mezőgazdasági gépgyártó, kereskedelmi és ipari gyártó vállalatok. A listában szereplő cégek tulajdonosi összetételét megvizsgálva 14 magántulajdonban lévő vállalkozás található a TOP 50-ben.

Megyén belül a Szolnok és vonzáskörzetében vizsgálva a TOP 50-es vállalkozásokat, a BI-KA Logisztika Kft.  a 17.helyen végzett. Ebben a rangsorban mindössze 1 családi vállalkozás és 15 külföldi tulajdonú termelő cég előzi meg a BI-KA Logisztika Kft.-t.

A 2021-es árbevételt figyelembe véve, ami több mint 9 milliárd forint volt, abban lehet bízni, hogy a TOP 50-es rangsorban további előrelépést fog elérni a BI-KA Logisztika Kft. a következő évben.


 • -

Újabb kívánságot teljesítettünk

A BI-KA Logisztika Kft. a júniusban megrendezett jubileumi rendezvényén a tombola vásárlásból összegyűlt összeget jótékony célokra fordította.
Hagyományokat követve, az összeget ismét a Csodalámpa Alapítvány részére ajánlotta fel a vállalatunk, aki betegséggel küzdő kisgyermekek kívánságait teljesíti.
Most kaptuk a hírt a Csodalámpa Alapítványtól, hogy újabb kívánság teljesült a támogatásunk jóvoltából:
Ákos két éve várt arra a napra, hogy megpillanthassa a LEGOLAND feliratot és beléphessen a csodákkal teli park kapuján. Kívánsága az volt, hogy szüleivel és testvérével együtt elutazhasson a günzburgi LEGOLAND-ba.
A kívánság teljesítésével bízunk abban, hogy Ákos életre szóló élményekkel tért haza LEGOLAND-ból!
Részletek az alábbi linken:

 • -

Családi értékek mentén, tudatos tervezéssel

Tisztelt Partnereink!
A Navigátorvilág lapban „Családi értékek mentén, tudatos tervezéssel” címmel interjú jelent meg, amelyben ügyvezetőnk, Szécsi Gabriella vállalatunk 30 évéről számolt be a szaklapnak.
A BI-KA Csapata

 • -

Segélyszállítmány Záhonyba

Tisztelt Partnereink!
A kialakult orosz-ukrán konfliktus hatására és Ukrajna kérésére, az Európai Bizottság Európai Polgári Védelemért és Humanitárius Segélyműveletekért Felelős Főigazgatósága kérte Magyarországtól a hazai rescEU készlet mobilizálását.
A rescEU projektet az Európai Bizottság hívta életre, a kezdeményezés eredményeképpen európai uniós finanszírozásból közös stratégiai mentési célú készlet jött létre.
Magyarország Kormánya a segítségkérést elfogadva, a Katasztrófavédelem raktárában tárolt készletből 200 darab lélegeztetőgépet, 250 darab betegmonitort, 25 darab központi monitort és 100 darab infúziós pumpát szállíttatott Záhonyba.
A Katasztrófavédelem a már korábban kialakult eredményes együttműködésre való tekintettel, jelen akcióban felkérte vállalatunkat a küldemény Záhonyig történő eljuttatása ügyében. A BI-KA Logisztika Kft. Csapata azonnal nekilátott a szervezéshez, így a segélyszállítmány a lehető legrövidebb időn belül célba ért.
Köszönjük a megtisztelő bizalmat – emellett örülünk, hogy segíthettünk!
A BI-KA Csapata

Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!