“Logisztika napja 2024” a BI-KA Kft. szervezésében

  • -

“Logisztika napja 2024” a BI-KA Kft. szervezésében

A BI-KA Kft. az MLBKT Logisztikai Szolgáltatói Tagozatának vállalkozásaként, örömmel csatlakozott a 2024. április 18-án megrendezésre kerülő Logisztika napja rendezvénysorozathoz. Vállalatunk a jeles nap alkalmából ingyenesen látogatható, regisztrációhoz kötött szakmai program biztosításával várta az érdeklődőket a szolnoki RepTárba. A szakmai nap alkalmával a résztvevők betekintést kaptak a logisztika világába,  megismerhették a szakma szépségeit, különlegességeit.

A rendezvény fókuszpontjában a környezettudatosság és a fenntarthatóság, a vállalati stratégia fontossága és az egyedi szemléletmód, illetve a logisztikai munkaerőpiac helyzete állt az alábbi előadások jóvoltából:

  • A programot Litkai Gergely, a Dumaszínház művésze indította, akinek „Fenntartható félóra – Haladjunk!” elnevezésű előadása a környezettudatosság jegyében hangzott el, ötvözve a humor és a tudomány jegyeit, felhívva a figyelmet napjaink energiafelhasználására és annak következményeire.

 

  • A szakmai nap folytatásaként, Szécsi Gabriella, a BI-KA Kft. ügyvezetője „Think differently – légy egyedi!” című előadásában bemutatta egy magyar logisztikai középvállalat stratégiájának fontosságát a multinacionális vállalatok versenyében.

 

  • A környezettudatosság témakört folytatta Reményik Dávid, a BI-KA Kft. vállalatirányítási vezetője, „Innováció és környezettudatosság a szállítmányozási ágazatban” című előadásával, amelynek középpontjában a villany- és a hidrogén meghajtás, az intermodalitás jelenlegi helyzete és a közúti szállítás jövőjének bemutatása, a digitalizáció és a mesterséges intelligencia állt, fenntarthatósági szempontok figyelembevétele mellett.

 

  • A szakmai nap záróelőadását Katkics Attila, a BI-KA Kft. Üzletfejlesztési vezetője tartotta, „Logisztikai munkaerőpiaci trendek 2024” elnevezéssel, amelyben rávilágított a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetre, a motivációs tényezők és a valóság kapcsolatára, továbbá azon alappillérekre, amelyeket napjaink munkáltatóinak szem előtt kell tartaniuk.

 

Az előadássorozat zárultával, a résztvevők nyereménysorsoláson vettek részt. Három szerencsés nyertes egy-egy, RepTárban igénybe vehető szolgáltatásokból álló élményelem-csomagot vehetett át, az ebédszünetet követően az érdeklődők tárlatvezetésben részesültek.

A program tematikája, igazodva napjaink logisztikai kérdéseihez, mint a fenntarthatóság, az energiatudatosság, a logisztikai munkaerőpiaci kihívások és a stabilitást lehetővé tévő vállalati működés, nagy érdeklődésre tartott számot – egy különleges élményt nyújtó helyszínen, a szolnoki RepTárban. A BI-KA Kft. színvonalas szakmai rendezvénye üde színfoltként színesítette a Logisztika napja 2024 országos rendezvénysorozatot.

Az előadásokról készült videófelvételek hamarosan megtekinthetőek a social media felületeinken és weboldalunkon.

 


Ajánlatkérés

    Honnan hallott rólunk? (kötelező)

    Cégnév (kötelező)

    Kapcsolattartó neve (kötelező)

    Telefonszáma (kötelező)

    Email címe (kötelező)

    Indulási ország (kötelező)

    Irányítószám, Város (kötelező)

    Érkezési ország (kötelező)

    Irányítószám, Város (kötelező)

    Rakomány egység (paletta) darabszáma

    db

    Áru megnevezése

    Felrakás dátuma

    Lerakás dátuma

    Egyéb információk a szállításhoz

    Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

    Kapcsolat

    BI-KA LOGISZTIKA Kft.

    Központ:
    5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
    Telefon: +36 56 524 050
    Fax: +36 56 524 040

    Budapesti iroda:
    1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

    Központi e-mail: info@bi-ka.hu

    Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!