Cselekedjünk együtt: Tomika támogatására, egyedülálló fuvarozói összefogás 2023

 • -

Cselekedjünk együtt: Tomika támogatására, egyedülálló fuvarozói összefogás 2023

2023 májusa mérföldkő volt azoknak a cégeknek az életében, akik részt vettek egy olyan kezdeményezésben, ami igazán példaértékű a hazai logisztikai szakmában. Ez a kezdeményezés nem más, mint az összefogás, az SMA1-es betegségben érintett Galló Tomika támogatására.
Tomika sorsa és a családja története mindenkit mélyen megérintett, és azoknak a szívében is ott dobog, akik talán sosem találkoztak a kisfiúval személyesen. A logisztikai szakma összefogása és a közösségi támogatás hihetetlen erejét mutatja be, hogy amikor szervezetek egy cél érdekében szövetkeznek, csodák történhetnek.

A BI-KA Logisztika Kft. már az összefogás kezdetétől fogva aktív résztvevője ennek a nemes kezdeményezésnek. Az első nagyszabású sajtótájékoztatóra 2023 májusában került sor, és a rendezvényen nem más, mint a közszereplő Curtis is tiszteletét tette. A cél az volt, hogy felhívjuk a figyelmet Galló Tomika gyógyulását támogató lehetőségre és arra, hogyha együtt megpróbáljuk a hiányzó támogatási összeg összegyűlhet.

A gyűjtés eredménye elképesztő. Az eredeti cél a kisfiú kezelésére a teljes összeg összegyűjtése, azaz 760 millió forint. 2023 májusában, amikor az összefogás elkezdődött ebből az összegből 290 millió forint (38%) állt a család rendelkezésére. Azóta azonban a támogatás mértéke jelentősen növekedett és az összefogás erősebb és több szereplős lett. Mostanra a teljes összeg 69,3%-a gyűlt össze, azaz több mint 560 millió forint. Ez egy hihetetlen büszkeségre okot adó eredmény, és azt mutatja, hogy együtt tényleg képesek vagyunk csodákat tenni.

Azonban a küzdelem továbbra is folytatódik, hiszen Tomika kezelése bizonyos paraméterek teljesülése esetén kezdődhet meg, és az idő ebben a helyzetben komoly ellenfél. Ezért folyamatosan kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten támogassa Galló Tomikát. A BI-KA Logisztika Kft. vállalati szinten már május hónapban segített, és hűen tartja magát a versenytársa által életre hívott összefogáshoz!

További információkért és adományozási lehetőségekért kérjük, látogassatok el Tomika támogatói oldalára: https://egyuttgalotomikaert.hu/

 

Köszönjük, hogy együtt vagyunk ebben a küzdelemben!


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem és elfogadom a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!