Költséghatékony megoldások: a külsős raktározás üzleti előnyei

 • -

Költséghatékony megoldások: a külsős raktározás üzleti előnyei

Szolnokon és Budapesthez közel Dunaharaszti ipari területén elhelyezkedő Logisztikai Központjaink – Hatékony Raktározási Megoldásokat kínálnak Ügyfeleinknek!

Korábban már adtunk hírt róla, hogy logisztikai központunk Dunaharasztiban, Budapesthez közel, számos előnyös raktározási lehetőséget kínál. Cégünk elkötelezett az iránt, hogy hatékony és gazdaságos raktározási struktúrát biztosítson partnerei számára.

Gondolkodjunk közösen, miért érdemes kiszervezni a logisztika teljes vagy bizonyos területeit szolgáltató céghez?

 1. **Tervezhető költségek:** A raktárüzemeltetés jelentős, előre nem tervezhető költségekkel jár. Ilyen váratlan kiadások lehetnek például a raktárépületek változó fenntartási költségei, munkaerő bérek, biztosítások és egyebek. A raktár tevékenység kiszervezése lehetőséget nyújt arra, hogy Megbízóként a megállapodott fix költségekkel tudjon kalkulálni számításai során.
 2. **Skálázhatóság:** Ügyfeleink igényei időről időre változhatnak. A kiszervezett raktári megoldások rugalmasak és lehetővé teszik a kapacitás növelését vagy csökkentését a Megbízó aktuális igényeihez igazítva. Ügyfeleink számára az elszámolás minden esetben csak a valós igénybe vett szolgáltatások után történnek, figyelembe véve az adott időszak változásait. Az elmúlt pár kiszámíthatatlan gazdasági évben több olyan partnerünk is volt, akik számára ez a fajta skálázhatóság piaci előnyt jelentett.
 3. **Szakértelem és tapasztalat:** Logisztikai központjaink szakértő munkatársakkal rendelkeznek, akik ismerik a raktározás legújabb trendjeit és kialakított folyamatok mentén, hatékonyan végzik feladataikat. Ezen tapasztalat révén képesek vagyunk optimalizálni az ügyfeleink raktárkészletét, több esetben csökkentve a logisztikai költségeket.
 4. **Koncentráljon az üzleti tevékenységeire:** A raktárkezelés sok időt és energiát igényel, és elvonhatja a figyelmet az alap üzleti folyamatokról. A raktár kiszervezés lehetővé teszi, hogy Megbízóink fókuszálni tudjanak fő tevékenységükre, mivel a logisztikai feladatokat a BI-KA Logisztika Kft. megbízhatóan végzi el a számukra.
 5. **Innováció és fejlesztés:** Együttműködve Megbízóinkkal, nyitottak vagyunk az új lehetőségek keresésére és az innovatív raktárkezelési megoldások kidolgozására. Azáltal, hogy tapasztalatunkkal a gyártástámogatás területén is rendelkezünk, olyan fejlesztéseket és optimalizálási folyamatokat tudunk ajánlani, amelyek még hatékonyabbá teszik a termelésüket vagy ügyfeleik kiszolgálását.

Megbízóink elégedettsége és sikeressége a mi elsődleges célunk, és várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Önökkel a legjobb raktározási megoldások kialakításában. Vegyék fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerjék meg részletesen, hogyan segíthetjük Önöket a hatékony raktározásban és a gyártástámogatás terén!

 


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem és elfogadom a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!