Trend a logisztikában – új szolgáltatás születik vállalatunknál

 • -

Trend a logisztikában – új szolgáltatás születik vállalatunknál

A BI-KA életében a logisztikai szolgáltatás 2010 óta van jelen, először csak szolnoki központtal, majd az elmúlt években Budapesten is. 2023-as költözést követően az MO mellett Dunaharaszti ipari területén található raktárbázison folytatjuk a cross docking tevékenységünket, vámszolgáltatásokkal kiegészítve.

Az elmúlt években gyártó cégek számára a szolnoki raktárunkban gyártást támogató logisztikai szolgáltatást a kínálunk, amely a megrendelő gyártósorához illeszkedve biztosítja az anyagmozgatást, az ellátási lánc menedzsmentet és az áruszállítást támogatva, a hatékony gyártási folyamatokat. Ennek a szolgáltatásnak a részeként kínálunk előszerelést, szekvencionálást, kicsomagolást az egyes alapanyagok gyorsabb, hatékonyabb beépíthetőségének érdekében. Ez egy magas hozzáadott értéket képviselő új terméke vállalatunknak, melyet partnerünkkel közösen folyamatosan fejlesztünk és terveink szerint szélesebb körben szeretnénk kínálni, például dunaharaszti raktárbázisunkon is. Az infrastruktúra fejlesztése a megbízói igényekhez alkalmazkodva történik a jövőben.

A jövőbeni logisztikai fejlesztések ebbe az irányba fognak történni vállalatunknál, hiszen erre az elmúlt évek kutatásai (pl. PWC Logisztikai trendek 2021) is rámutattak, hogy egyre nagyobb igénye lesz a gyártó vállalatoknak különösen az autóiparban. A megkérdezett termelő vállalatok több mint 60%-a gondolta úgy, hogy a felmerülő előszerelési igényére külső logisztikai szolgáltatótól vár majd megoldást.

Iparágunkban a nagy szolgáltatók nemzetközi háttérrel már korábban megjelentek a termelést ilyen formában támogató megoldásokkal.  Hazai KKV szektorban lévő vállalatként szeretnénk, ha régiónkban meghatározó szereplője lennénk a termelést támogató logisztikai megoldásokat kínáló szolgáltatóknak.


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem és elfogadom a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!