DAF+KRONE járműszerelvényt tesztelünk

 • -

DAF+KRONE járműszerelvényt tesztelünk

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex, minőségi szolgáltatás nyújtására, ezért nagy hangsúlyt fektetünk saját gépjárműparkunk folyamatos és fenntartható fejlesztésére. Örömmel adunk hírt flottánk új „vendégéről”, a DAF nyergesvontatóból és Krone félpótkocsiból álló járműszerelvényről, melyet megbízóink érdekében egy hónapon keresztül tesztelünk.

A teszt időszaka 2018. november 5-én kezdődött, és december 7-ig tart. Itt köszönjük meg a Hungarotruck Kft. és a Krone Magyarország Kft. közreműködését, hogy a fuvareszközt a tesztidőszakra díjmentesen rendelkezésünkre bocsátották.

Az új szerelvénnyel egyúttal leendő tehergépjármű-vezetőink érdeklődését is szeretnénk felvillanyozni, hiszen a jármű innovatív, valóban XXI. századi technológiát képvisel kiváló biztonsági, gazdaságossági és ergonómiai tulajdonságaival. A DAF nyergesvontatót a kamionvezető komfortját szolgáló „super space cab” nagyfülkével és állóklímával tervezték, erejét megbízható, amerikai Paccar motor szolgáltatja, új hajtáslánc és TraXon váltómű bonyolítja az erőátvitelt, melyeknek köszönhetően a gyártmány fogyasztása sokkal kedvezőbb az elődeihez képest.

A gépkocsivezető kényelmét és a közlekedésbiztonságot szolgálja a sávelhagyást jelző asszisztens, a ráfutásos baleseteket megelőző vészfék-asszisztens, a követési távolságot tartó adaptív tempomat, a domborzati viszonyokat követő prediktív tempomat, továbbá ECO roll-funkció (üres sebességfokozatban való gurulás ill. a motorfék üzemanyagtakarékos és környezetbarát összehangolása).

NÉHÁNY FŐBB MŰSZAKI ADAT:

DAF XF 480 SSC nyergesvontató:
teljesítmény: 480 LE
emissziós kategória: EURO-6
fogyasztás üres félpótkocsival: 23 liter/100 km
fogyasztás rakott félpótkocsival: 28 liter/100 km
KRONE Megaliner féplótkocsi:
öntömeg: 6.980 kg
hasznos tömeg: 24.500 kg (a vontató önsúlyának függvényében)
a raktér belmagassága: 3 m (mega)

Saját flottánk folyamatos, lépcsőzetes bővítése és fejlesztése mellett azon dolgozunk, hogy innovatív szolgáltatásokkal párosítva a piacon elérhető legjobb szolgáltatást kínáljuk meglévő és reménybéli partnereinknek. Ennek tanúbizonysága a 2017-es tandempótkocsi-beszerzésünk és a dupla rakszintes fuvareszközünk üzemeltetése. A piaci igényeknek megfelelően mindkét fajta járműállományunkat a közeljövőben bővíteni fogjuk. December elején új járműveket kezdünk tesztelni, erről a későbbiekben híradással leszünk!


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!